به گزارش
گرداب به نقل از کیهان، يكي از افراطيون فراري براي چندمين بار اپوزيسيون جمهوري اسلامي را به استهزا گرفت و آنها را متهم به توهم و بي عرضگي كرد.
"اكبر گنجي" در سايت اينترنتي روز آن لاين به بررسي اين پرسش پرداخت كه چرا در ايران جنبش ضد رژيم وجود خارجي ندارد؟ و در تحليل آن نوشت: «اپوزيسيون طي 33 سال گذشته دائماً سقوط شش ماهه رژيم را به مردم وعده داده، اما آن وعده ها نقد نشده است. چرا؟ يكي از دلايل اين امر اين بوده كه مخالفان مقيم خارج "آرزو"ي خود را "واقعيت" قلمداد مي كردند. هرگونه تحليلي نيازمند تصويري صادق از واقعيت است. تصوير كاذب از "رژيم" و "مردم" آدمي را به خيال پردازي سوق مي دهد.»
وي اضافه كرد: «اشتباه بزرگ ديگري نيز اپوزيسيون را به شدت فريب داده و مي دهد. همه آنها به راحتي به اينترنت دسترسي داشته و دارند. ده ها سايت ايراني مخالف رژيم شبانه روز تمامي اخبار ضد رژيم را جمع آوري و انتشار مي دهند. تعدادي از مخالفان رژيم دائماً در اين سايت ها عليه جمهوري اسلامي مي نويسند. از آنها بيشتر و بيشتر، تعدادي با نام مستعار، شبانه روز به رژيم مي تازند. مخالفان مقيم خارج كه اين وبسايت ها را مي بينند -خصوصاً آن كامنت هاي بدون نام و نشان- پيش فرض به شدت كاذبي آنها را "فريب" مي دهد. آن پيش فرض اين است: اين وبسايت ها و آن كامنت هاي بدون نام و نشان، نمادي است از جامعه ايران. كامنت ها را ببينيد، تا افكار عمومي ايرانيان را دريابيد. اين پيش فرض كاذب است. سايت ها نماد جامعه ايران نيستند. هيچ كس نمي تواند كوچكترين شاهد و قرينه اي براي اين مدعا عرضه بدارد. ضمن اينكه، كامنت هاي بدون نام و نشان، از هيچ چيز حكايت نمي كنند. براي اينكه اولاً، هيچ كس از تعداد آنها آگاه نيست. شايد عده اي ثابت در جاهاي مختلف كامنت مي گذارند. ثانياً، اگر آدمي در خارج از كشور حاضر نباشد به نام خود به رژيم بتازد، در داخل كشور چگونه حاضر به مبارزه خواهد بود؟ آيا اپوزيسيون يك رژيم مي تواند با اسامي مستعار به جنگ قدرت حقيقي برود؟ به تعبير ديگر، آيا اين ها حاضرند با رژيم براي سرنگوني اش بجنگند؟ براي نبرد نياز به "نيروي واقعي" است، نه "نيروي مجازي".»
گنجي اپوزيسيون خارج نشين را فاقد قدرت بسيج اجتماعي توصيف كرد و افزود: «مسائل و مشكلات موجود موجب "استيصال" كامل اپوزيسيون شده است. آنها مي گويند ما هيچ پايگاهي در داخل نداريم و رژيم هم به هيچ طريقي ساقط شدنی نيست، پس تنها راه ممكن، تهاجم نظامي دول خارجي به ايران است؛ بنابراين ما بايد خود را به دولت هاي غربي بشناسانيم و آمريكا و اسرائيل را به تهاجم نظامي تشويق كنيم. آيا اين رويكرد كمترين فضيلت اخلاقي و اعتبار براي آدمي پديد مي آورد؟!»
اين تحليل درست در حالي ارائه مي شود كه خود گنجي يكي از صدها ورشكسته به تقصير متواري و مقيم خارج است. وي بارها از بيگانگان پول خيانت دريافت كرده كه يك قلم آن 500 هزار دلار در پوشش جايزه سازمان كيتو (KATO) است.