عقاید افراطی یهودیان صهیونیست درباره زنان

تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۰

در سالهای گذشته در شهر"بیت شمش" که در نزدیکی اورشلیم واقع است مردان یهودی بارها با سنگ و اسپری فلفل به زنان و دختران به خاطر پوشیدن لباس قرمز رنگ حمله کردند.

گرداب- "در حالی که در بسیاری از کشورهای منطقه زنان از کمترین حقوق اجتماعی و مدنی برخوردار نبوده و از شهروندان درجه دوم محسوب می‌شوند، در اسرائیل خانم" اورنا بار بی بای" به عنوان نخستین ژنرال زن در ارتش ترفیع یافت." این بخشی از خبری بود که رادیو اسرائیل در 23 ژوئن 2011 بر روی خروجی سایت خود قرار داد.

آنچه در نگاه اول به این خبر در اذهان متبادر می‌شود، هم طرازی مرد و زن و امکان رشد زنان دوشادوش مردان و رسیدن به درجات عالی سیاسی و علی‌الخصوص نظامی است. این درحالی است که وقایع و اتفاقات جامعه صهیونیستی حقایقی دیگری را از این رژیم به نمایش می‌گذارد که حتی در  مرتجع‌ترین حکومت‌های عربی خاورمیانه به چشم نمی‌خورد.

عقاید یهودیان ارتدکس در فلسطین
در فلسطین اشغالی جماعتی از یهودیان در مراکز دولتی حکمرانی می‌کنند که به یهودیان ارتدکس معروفند. این عده از یهودیان از لحاظ عقیدتی و اعمال دینی شدیدا پیرو سنت‌های قدیمی هستند. این عقاید درباره زنان شدت و غلظت بیشتری دارد تا جایی که در عربستان سعودی به عنوان متحجرترین کشور خاورمیانه اینگونه بر زنان سخت نمی‌گیرند.

این یهودیان در مراسمی که قرار بود به یک پزشک خانم که از سوی وزارت بهداشت مامور نگارش کتابی درباره بیماری‌های وراثتی میان یهودیان شده بود، جایزه اعطا کنند که همین مراسم سرآغاز چالشی جدی در سرزمین‌های اشغالی شد.

ماجرا از آنجا آغاز شد که در این مراسم وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی که یک ارتدکسی متعصب است، در این جلسه حضور داشت و دکتر"شانا مایان" که به عقاید خشک و تعصبی وزیر بهداشت درباره زنان آگاه بود، با لباس موجه در این مراسم حضور یافت. هر چند در این مراسم جایگاه مرد و زن تفکیک شده بود ولی از نکات بسیار تعجب برانگیز ممانعت از حضور این پزشک زن بر روی صحنه برای دریافت جایزه تحقیقاتی‌اش بود.

این اقدام هر چند با سکوت این پزشک زن مواجه شد ولیکن محافل و رسانه‌های سکولار در برابر این اقدام سکوت نکردند و این ماجرا موجب نزاع شدید برای کنترل فضای عمومی بین مذهبیون افراطی و سایر افراد در رژیم صهیونیستی شد.

خطر یهودیان ارتدکس بیشتر از درگیری با فلسطینیان
در حالی که هیچ پیشرفتی در مناقشه فلسطین وجود ندارد، صهیونیست‌ها به سمت مسائل داخلی خودشان -جایگاه یهودیان ارتدکس که می رود به یک بحران در رژیم صهیونیستی تبدیل شود- روی آورده‌اند و به نوعی خطر این یهودیان را بیشتر از درگیری با فلسطینیان می‌دانند.

اما این اقدام یهودیان حاکم بر دستگاه‌های دولتی و خود دولت امری مسبوق به سابقه است و این مجادلات در سرزمین‌های اشغالی به صورت هفتگی رشد می‌کند. هفته گذشته کنفرانسی با موضوع سلامت زنان و قوانین یهود برگزار شد که در آن زنان را از سخن گفتن در تریبون کنفرانس محروم کردند که موجب حذف دست کم هشت سخنران زن از فهرست سخنرانی‌های این کنفرانس شد.

در اقدامی دیگر مردان ارتدکس افراطی بر روی دختر 8 ساله‌ای تف کردند زیرا به گمان آنها این دختر بچه لباس وقیح و نامناسبی پوشیده بود.

قدرت این صهیونیست‌ها تا جایی است که خاخام ارشد نیروی هوایی این کشور به جهت اینکه از عدم حضور سربازان ارتدکس در مراسمی که در آن خوانندگان زن برنامه اجرا می‌کردند، سرباز زده بود، مجبور به استعفا شد.

در اقدامی دیگر این یهودیان پوسترهایی با تصویر فرمانده پلیس بیت‌المقدس، در هیبت هیتلر کشیده و حمل می‌کردند، زیرا وی به اتوبوس‌های شهری با صندلی‌های مختلط و بدون جداسازی جنسیتی اجازه داده بود تا از محله‌های ارتدکس نشین عبور کنند.

سه سال قبل نیز در شهر"بیت شمش" که در نزدیکی اورشلیم واقع است، مردان یهودی بارها با سنگ و اسپری فلفل به زنان و دختران به خاطر پوشیدن لباس قرمز رنگ حمله کردند.

در هفته‌های اخیر گفتمان "حذف زنان" در جامعه عبری حاکم و همه جا متجلی شده است همانگونه که عبارت "مرد متعصب" چند دهه قبل در ایالات متحده آمریکا پدید آمد و همه گیر شد.

این موارد برای بیشتر مردم، غیر عادی به نظر می رسد، آن هم در کشوری که به تازگی در آن پنج زن جوان دوره معتبر خلبانی نیروی هوایی را گذرانده و فارغ التحصیل شده‌اند و یک زن عهده‌دار مقام ریاست دیوان عالی کشور است. اما هر یک از طرفین درگیر در این مناقشه، کمپین عمومی و پرشوری به راه انداخته اند.

صندوق جدید رژیم صهیونیستی، که طرفدار برابری و دموکراسی است، کنسرت‌ها و همخوانی‌هایی را با اجرای زنان هنرمند در اورشلیم ترتیب داده و پوسترهایی از چهره زنان با شعار: "زنان باید دیده و شنیده شوند" بر پا کرده است.  انجمن پزشکی رژیم صهیونیستی نیز هفته گذشته اعلام کرده که اعضای این انجمن باید برنامه‌هایی را که درآنها از صحبت و حضور زنان روی صحنه جلوگیری می‌شود، تحریم کنند.

به گفته مقامات مذهبی، گروه های لیبرال سرگرم راه اندازی جنگ نفرت علیه بخش متدینی از جامعه هستند که صرفا می خواهد در آرامش زندگی کند.

نظر یهودیان ارتدکس درباره تاسیس دولت رژیم صهیونیستی
این گروه، ارتدکس های متعصب سیاه پوش هستند که در رژیم صهیونیستی با عنوان "هاردیم" شناخته می شوند؛ به معنی کسانی که در برابر عظمت خداوند از رعب و وحشت رعشه می گیرند. این فرقه گروه‌های بسیاری با رویکردهای متفاوت به مناجات‌نامه و آئین نماز را شامل می شوند که با کت‌های بلند، سبک کلاه، ریش و قفل های جانبی و پوشش های مختلف مو برای زنان دیده می‌شوند. در میان آنها  Hasidim ها با اصلیت اروپایی و همچنین کسانی از اهالی کشورهای منطقه خاورمیانه هم دیده می شوند.

ارتدکس های متعصب به عنوان یک گروه، در بهترین حالت، همواره در قبال دولت رژیم صهیونیستی رفتاری دوگانه و توام با تردید داشته اند. در نظر آنها دولت رژیم صهیونیستی به حد کافی مذهبی نیست و تاسیس این دولت اتفاقی زودرس بوده که پیش از موعد مقتضی صورت گرفته، زیرا مسیح هنوز ظهور نکرده است. در طول دهه ها پیروان این فرقه با خشم و عصبانیت اعتراض خود را در برابر عملکردهای اجرائی دولت از قبیل فعالیت اتوبوس ها در روز های شنبه- روز تعطیل در آئین یهود که در آن نباید فعالیت اقتصادی کرد- نشان داده اند و اغلب معتقدند که این دولت پا برجا نمی ماند.

به نظر می رسد در آینده نزدیک دو قطبی یهودیان مذهبی و یهودیان لائیک به چالشی گسترده در سرزمین‌های اشغالی تبدیل شود. علاوه بر این باید به اسلام آوردن سالانه 20 زن یهودی نیز اشاره کرد که خطری جدی‌تری برای ادامه حیات رژیم صهیونیستی به شمار می رود. بر این خطرات عقیده ای باید تهدیدات منطقه ای را نیز اضافه کرد که جامعه صهیونیستی را دچار استرس های روز افزون می‌کند به نحوی که تنها در جنگ 33 روزه حزب الله با ارتش رژیم صهیونیستی جدای از افراد متواری شده از این کشور، بیش از یک میلیون صهیونیست آواره روی دست دولت این رژیم  ماند.

منبع: بولتن‌نیوز