جعل درخواست میان وب سایتی یا CSRF (که به آن XSRF هم گفته میشود)، کوتاهشدهی Cross-Site Request Forgery یک آسیبپذیری وب است که مهاجم با استفاده از آن میتواند کاری کند که کاربران اقداماتی را انجام دهند که قصد انجام آنها را نداشتهاند.
ایالات متحده آمریکا مدتهاست که یگانه ابرقدرت جهان به حساب میآید. قدرت آمریکا بر سایر کشورها بیش از هر چیز بر دو پایه استوار است: نخست قدرت نظامی و دوم قدرت رسانهای.
افبیآی به شکل عجیبی از یک سناتور آمریکایی، یک قاضی فدرال و مقامات مهم دیگر این کشور جاسوسی کرده است. اسناد محرمانه دادگاه به تازگی منتشر شده است و این مسئله را نشان میدهد.
گردان خدمات حفاظتی ارتش ایالات متحده امریکا به امکاناتی نظیر نتایج تحلیل محتوای پلتفرمهایی نظیر مثل فورچَن (4Chan)، ردیت، یوتیوب و ویکِی (Vk) دسترسی داره. پیامرسانهایی مثل تلگرام و دیسکورد هم در فهرست اهداف بررسی این بخش حفاظتی قرار دارند.
کیلاگر، ابزاری سر به زیر و ساکت است، اما در همان سکوت میتواند مخرب باشد. همان طور که از نام این بدافزار بر میآید، کیلاگرها برای ثبت اطلاعات تایپ شده کاربر و ارسال آن به مقصد مشخص طراحی شدهاند.
شاید امروز کارشناسان و نخبگان بتوانند با دقت در ظرائف تصویر متوجه جعلی بودن آن شوند؛ اما مردم عادی، مخاطبانی که در شبکههای اجتماعی به دنبال وقت گذراندن و مصرف سرگرمی هستند، قطعاً فریب خواهند خورد. باید زمین بازی را شناخت. وقتی هوش مصنوعی میتواند زلزلهای به پا کند، کارهای خطرناکتری نیز از دست او برخواهد آمد.
توسعه فناوریهای نوین، به خصوص هوش مصنوعی به توسعه نوع جدیدی از سلاحهای پیشرفته منجر شده است. همچون دوران جنگ سرد و توسعه سلاحهای هستهای، توسعه این دست سلاحها نیز باید مورد توجه جامعه بینالمللی قرار بگیرد و کشورهای صلحجو مانند ایران میتوانند طرح این مباحث در مجامع بینالمللی را به عهده بگیرند.