حمله بدافزارها به اندروید در حال پیشی گرفتن از رایانه‌هاست

تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۱

سیستم عامل اندروید با در‌اختیار داشتن سهم عظیمی در بازار گوشی‌های هوشمند، برای سازندگان نرم‌افزارهای مخرب بسیار وسوسه‌کننده است و حملات علیه این سیستم عامل روز‌به‌روز درحال افزایش است.

حمله بدافزارها به اندروید در حال پیشی گرفتن از رایانه‌هاست
به گزارش گرداب به نقل از فارنت، در گزارشی که به تازگی توسط یکی از سازندگان نرم‌افزارهای امنیتی ارائه شده اعلام شده است که در کشورهایی مانند آمریکا اغلب موارد بدافزارها به دستگاه‌های اندرویدی حمله می‌کنند تا رایانه‌های شخصی.

در این گزارش که از موسسه امنیتی سوفوس منتشر شده اذعان شده است که تقریبا ۱۰ درصد دستگاه‌های اندرویدی موجود در آمریکا در بازه زمانی ۳ ماهه در سال ۲۰۱۲ شاهد حمله نرم‌افزارهای مخرب بوده‌اند.این درحالیست که این مقدار برای کامپیوترهای شخصی حدود ۶ درصد بوده است. این آمار در استرالیا در حالی بیش از ۱۰ درصد است که آمار ۸ درصدی را برای حمله نرم‌افزارهای مخرب به کامپیوترهای شخصی در این کشور شاهد هستیم.

سوفوس در ادامه گزارش با اعلام اینکه اندروید با در‌اختیار داشتن ۵۲.۲ درصد سهم بازار گوشی‌های هوشمند در آمریکا، به یک هدف برای این برنامه‌ها تبدیل شده‌است، می‌گوید: هدفی به این وسعت برای سازندگان نرم‌افزارهای مخرب وسوسه‌کننده است و حملات علیه اندروید روز‌به‌روز درحال افزایش است.

حمله بدافزارها به اندروید در حال پیشی گرفتن از رایانه‌هاست

سوفوس در ادامه با اشاره به اینکه حمله به دستگاه‌های اندرویدی عمدتا برای نصب برنامه‌های جعلی ارسال پیامک‌های ناخواسته است تاکید کرده است که بزهکاران سایبری با رصد کردن اطلاعات مبادله شده بین بانک و مشتریان به وسیله بد‌افزارهای نصب شده روی گوشی سعی در سرقت اطلاعات کاربران دارند.

این گزارش همچنین لیستی از امن‌ترین و درمعرض خطرترین کشورها در مقابل حمله‌های نرم‌افزارهای مخرب رایانه‌ای را منتشر کرده است که هنگ‌کنگ با ۲۳.۵۴ درصد در صدر و تایوان با ۲۱.۲۶ درصد ، امارات با ۲۰.۷۸، مکزیک با ۱۹.۸۱ و هند با ۱۷.۴۴ درصد در مکان‌های بعدی کشورهای در معرض خطر حمله نرم‌افزارهای مخرب به رایانه‌های شخصی قرار دارند. در این لیست نروژ با ۱.۸۱ امن‌ترین کشور است و سوئد با ۲.۵۹، ژاپن با ۲.۶۳ درصد، انگلیس با ۳.۵۱ و سوییس با ۳.۸۱ درصد در مکان‌های بعدی قرار دارند.

البته قابل ذکر است به دلیل استفاده بسیار کمتر کاربران ایرانی از نرم‌افزارهای مالی در تلفن‌های همراه، این آمار به نظر بسیار کمتر از میزان رشد جهانی آن است.