گرداب/ پشت پرده رابطه شرکت "این‌کیو‌تل" و سازمان‌های جاسوسی آمریکا (قسمت اول)

تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۱

نام واقعی این شرکت پلئوس می‌باشد اما به In-Q-Tel مشهور شده است؛ این شرکت در سال 1999 پایه‌گذاری شد و هدف اصلی آن سرمایه‌گذاری بر روی تکنولوژی‌هایی است که مورد علاقه NSA می‌باشد و رابطه اصلی آن با بخش علم و تکنولوژی سازمان سیاست.

پشت پرده رابطه شرکت

به گزارش گرداب، شرکت "این‌کیو‌تل" یک شرکت سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز است که بدون هیچ درآمد سازمانی؛ بر روی شرکت‌های دارای تکنولوژی بالا سرمایه گذاری می‌کند.

با شنیدن این مطلب سه سوال در ذهن هر فرد ایجاد خواهد شد:

1. چرا سرمایه‌گذاری مخاطره آمیز؟

2. چرا بدون هیچ سود سازمانی؟

3. چرا شرکت‌های دارای تکنولوژی بالا؟

شاید بتوان جواب این سوال‌ها را در یک جمله کوتاه یافت؛ هدف از این سرمایه‌گذاری‌ها به روز نگه‌داشتن سازمان سیا و دیگر سازمان‌های جاسوسی آمریکا با آخرین تکنولوژی‌ها و پیشرفت‌هاست.

نام واقعی این شرکت پلئوس می‌باشد اما به In-Q-Tel مشهور شده است؛ این شرکت در سال 1999 پایه‌گذاری شد و هدف اصلی آن سرمایه‌گذاری بر روی تکنولوژی‌هایی است که مورد علاقه NSA می‌باشد و رابطه اصلی آن با بخش علم و تکنولوژی سازمان سیاست.

این‌کیو‌تل عموما بر روی شرکت‌های درحال پیشرفت و سازمان‌های تحقیقاتی دارای تکنولوژی‌های بالا، سرمایه‌گذاری می‌کند تا برترین توانایی‌های آن‌ها را در اختیار سازمان‌های جاسوسی‌ای همچون CIA، DIA، NGA و دیگر سازمان‌های جاسوسی موجود در آمریکا قرار دهد.

این‌کیو‌تل عموما بر روی 3 زمینه تکنولوژی تجاری سرمایه‌گذاری می‌کند: نرم‌افزار، زیرساخت‌ها و علوم مواد.

این‌کیو‌تل 5636 سهم از سهام گوگل خود را به ارزش 2.2 میلیون دلار در 15 نوامبر 2005 به فروش رساند؛ سهام‌هایی که گوگل با خریدن شرکت Keyhole به آن‌ها دست یافته بود. خروجی عمده این شرکت، نرم‌افزار نقشه پردازی ماهواره‌ای است که سرمایه‌گذاری اصلی آن توسط سازمان سیا انجام شده و بیشتر با نام Google Earth شناخته شده است.

شاید بردن نام شرکت‌هایی همچون: سونی، NVIDIA (که نامی آشنا برای علاقه‌مندان به دنیای بازی می‌باشد)، در ابتدا هیچ سوالی را برای شما بر نیانگیزد ولی اگر بدانید که این شرکت‌ها به همراه سازمان سیا جزء سرمایه گذاران اصلی این شرکت بوده‌اند؛ زنگ خطری جدی برای شما به صدا درآید که این شرکت‌ها تا کجا به درون خانه‌های ما نفوذ کرده‌اند و چگونه با سازمان‌های جاسوسی قرابت بسیار نزدیکی دارند.

تکنولوژی به کار رفته در اپلیکیشن Google Earth در Google Map، Google Mobile وجود دارد که این روزها این دو اپلیکیشن اخیر بر روی اکثر گوشی‌های وارداتی به بازار ایران می‌توان یافت. جالب تر از این مطلب این است که نام Keyhole از یک ماهواره شناسایی به نام KH الهام گرفته شده است؛ ماهواره‌ی شناسایی نظامی‌ای که بیش از 30 سال یکی از چشمان بیدار آمریکا در آسمان جهان است.

یکی از محصولات این شرکت با نام EarthStream برای مسیریابی در اکثر صنایع اتومبیل‌سازی استفاده می‌شود. شرکت‌های رسانه‌ای همچون CNN، ABS و CBS از این محصول برای انجام هجمه تبلیغاتی خود جهت شروع جنگ عراق توسط آمریکا و نیز ادامه آن، استفاده کردند.

در دنیای رسانه این طور ادعا می‌شود که این‌کیو‌تل شرکتی است که کاملا مجزا از سازمان سیا می‌باشد ولی این شرکت فقط در سال 2005 حدود 37 میلیون دلار کمک‌ هزینه، تنها از این سازمان دریافت کرد. در ماه آگوست 2006 این‌کیو‌تل بیش از 5800 طرح تجاری را مورد بررسی قرار داد و بیش از 150 میلیون دلار بر روی 90 شرکت سرمایه‌گذاری کرد و بیش از 130 طرح تکنولوژیک ارائه شده توسط شرکت‌های زیر مجموعه‌اش را به سازمان‌های جاسوسی آمریکا ارائه کرد.

ارتش آمریکا، وزارت دفاع آمریکا، سازمان ملّی تصویر‌پردازی و نقشه‌برداری آمریکا؛ تنها مشتریان اصلی یکی از شرکت‌های زیر مجموعه این‌کیو‌تل می‌باشند.

در انتها به شاخه‌های اصلی سرمایه‌گذاری این شرکت و تعداد شرکت‌های خریداری شده در هرکدام از این شاخه‌ها می‌پردازیم:

- نرم‌افزاری: 54 شرکت

- علم مواد:

  • بیوتکنولوژی: 18 شرکت
  • الکتریسیته: 8 شرکت
  • الکترونیک: 8 شرکت
  • ویدیو: 13 شرکت

- زیر ساخت:

  • سخت افزار: 10 شرکت
  • شبکه: 10 شرکت
  • مرکز داده (دیتا سنتر): 7 شرکت
  • تست امنیت شبکه: 3 شرکت

این مطلب ادامه دارد ....