رئیس مرکز رخداد‌های رایانه‌ای تشریح کرد:

آخرین وضعیت خونریزی قلبی برای سایت‌های ایرانی

تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳

رئیس مرکز ماهر، گفت که میزان اهمیت موضوع و هشدارهای لازم را به دستگاه‌های اجرایی و بانک‌هایی که از این پروتکل امنیتی در شبکه‌شان استفاده می‌کنند ارائه کرده‌ایم.

به گزارش گرداب و به نقل از مهر، بزرگ‌ترین آسیب‌پذیری فراگیر تاریخ اینترنت که «خونریزی قلبی» نام گرفته از 20 فروردین اعلام جهانی شده است. این رخنه که منجر به افشای اطلاعات مهمی از سایت‌های سرتاسر جهان شده مربوط به آسیب رسانی نرم‌افزارهای استفاده کننده از نسخه‌های بخصوصی از کتابخانه OpenSSL است که امکان استخراج ناخواسته اطلاعات حساس را به حمله‌ کننده می‌دهد.

در این راستا سازمان پدافند غیرعامل کشور از اعلام هشدار به دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها برای جدا کردن اطلاعات حساس و مهم‌شان از اینترنت خبر داده است.

اسماعیل رادکانی، رئیس مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر پیشگیری‌های لازم به عمل آمده برای جلوگیری از آسیب پذیری این حمله سایبری اظهار داشت: هیچ‌جای نگرانی نیست و تدابیر فنی و عملیاتی لازم در این زمینه دیده شده است.

وی با بیان این‌که میزان اهمیت موضوع و هشدارهای لازم را به دستگاه‌های اجرایی و بانک‌هایی که از این پروتکل امنیتی در شبکه شان استفاده می‌کنند ارائه کرده‌ایم تصریح کرد: تاکنون گزارشی از آسیب به دستگاه‌های مهم و حساس کشور گزارش نشده است با این وجود ما تمامی تدابیر امنیتی را برای این موضوع به کار گرفته‌ایم و جای نگرانی وجود ندارد.

رئیس مرکز ماهر میزبانی وب سایت‌های اجرایی و دولتی در داخل کشور را یکی از عوامل تاثیرگذار در جهت عدم آسیب پذیری دستگاه‌ها در این موقعیت عنوان کرد.