به گزارش گرداب از تسنیم، محمود واعظی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه اجرای ترابردپذیری شمارههای موبایل و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم ثابت به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، به سوالی که درباره گرانی تعرفههای وایمکس و برنامه وزارت ارتباطات برای تعدیل تعرفههای خدمات این حوزه پرسیده شد، اینطور پاسخ گفت: تعرفههای وایمکس را حتما بازنگری میکنیم.
وزیر ارتباطات درباره اینکه قرار است محصولات برند خارجی را در ایران تأیید نمونه کنیم در حالیکه تمام دنیا برخی برندهای مشهور را به صورت نادیده به کار میگیرند و ضمن اینکه ایران قدرت ساخت سختافزار ندارد، چه لزومی دارد که این کار را انجام دهیم؟، گفت: بالاخره خود برندهای جهانی آزمایش تأیید نمونه انجام میدهند اما شده که بارها و بارها نمونههایی خریداری شده که تنها دارای برچسب برند جهانی بوده اما استاندارد جهانی را نداشته است.
وی افزود: ممکن است خودمان تجهیزات و قطعات را نسازیم اما میتوانیم بگوییم کیفیت محصولات قابل قبول هست یا خیر. در این صورت آزمایشگاهها و تجهیزات ما نیز بروزرسانی میشود. از بین تجهیزات برای تست نمونه، انتخاب گزینشی خواهیم داشت.
وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که وزارت ارتباطات امسال چه میزان درآمد از محل فروش پروانههای جدید خواهد داشت؟، پاسخ را به علی اصغر عمیدیان -معاون وزیر- واگذار کرد و وی هم اینگونه گفت: درآمدی از محل آزمایشگاههای تأیید نمونه نداریم؛ پروانههای خدمات ارتباطات ثابت (FCP) و ServCo هم بین دو تا هشت میلیارد تومان هزینه دارد.
معاون وزیر ارتباطات افزود: بحث ما درآمدی نیست بلکه دنبال توسعه حوزه هستیم. دولت به هیچ عنوان دنبال درآمدزایی از این بخش نیست بلکه میخواهد گرهگشا باشد.
عمیدیان در پاسخ به این سوال که برخی مشترکان در حال حاضر نزد اپراتور خود ودیعه دارند، در صورتیکه بخواهند به یک اپراتور دیگر مراجعه کنند چه شرایطی برای آنها پیش میآید؟، گفت: این موضوع (ترابردپذیری شمارههای همراه) هیچ ربطی به ودایع مشترکان در اپراتورها ندارد.
وی درباره هزینههای جابجایی سیمکارت در اپراتورها گفت: در فاز آزمایشی ارائه خدمات ترابردپذیری شمارهها رایگان است زیرا اکنون مخابرات امکان چنین کاری را ندارد اما چنانچه هزینههایی به مخابرات یا زیرساخت تحمیل شود آنگاه شاید موضوع تعرفهگذاری را به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ببریم.