رئيس سابق سيا:

اهميت جنگ‌هاي سايبري كمتر از جنگ سرد نيست

تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۸۹

يكي از مسؤولان نظامي برجسته و بازنشسته آمريكا در جريان برگزاري كنفرانس هكري بلاك هت در لاس وگاس، به تشريح ابعاد نبرد سايبري اين كشور پرداخت.

گرداب- به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، دريادار "مايكل هايدن" هشدار داد، جناح هاي ديگر امريكا در نبرد سايبری در معرض ديد و حمله‌‌ی دشمنان قرار گرفته اند. قوانين ساخته‌ی دست امريكا در حوزه‌ی نبرد سايبر نیز، كهنه شده و كارآيي و نفوذ خود را از دست  داده اند.

وي همچنين تلاش كرد تا نبردهاي اينترنتي را با نبردهاي سربازان نيروهاي زميني ارتش اين كشور مقايسه كند و اهميتي هم‌سان براي آنها قائل شود. هايدن همچنين شدت و اهميت اين نبردها را با تهديدهاي هسته اي دوران جنگ سرد برابر دانست.

هايدن كه قبلا رياست سازمان‌هايي همچون "سيا" و "آژانس امنيت ملي امريكا" را بر عهده داشته است، تلاش براي جمع آوري اطلاعات ارزشمند از طريق اينترنت را نيز از مصاديق نبرد سايبری دانست. هایدن، همچنین اظهار داشت حمله براي اقداماتي از اين دست، رو به افزايش است.

به گفته وي امروز همه كشورهاي دنيا درگير اين نبرد هستند، به خصوص چيني ها که موجب حيرت و تعجب وي شده‌اند. هایدن مدعي شد امريكا در مورد چینی‌ها خوب عمل كرده است.