به گزارش گرداب فارس به نقل از دیلی تایمز نوشت، این رقم نسبت به سرمایه گذاری 670 میلیون دلاری سال جاری میلادی حدود چهار برابر افزایش نشان می دهد.
از جمله سخت افزارهای مهم مرتبط با اینترنت اشیا می توان به سیستم های کوچک پخش بلوتوث موسوم به Bluetooth Beacon و برچسب های RFID (radio frequency ID) اشاره کرد. Bluetooth beacon دریافت اطلاعات محیطی بر روی گوشی های هوشمند را ممکن کرده و برچسب های RFID نیز ردگیری محیطی اطلاعات را با هزینه کم ممکن می کند. این دو فناوری از محبوب ترین فناوری های حوزه اینترنت اشیا هستند.
موسسه تحقیقاتی Juniper Research معتقد است اینترنت اشیا اکوسیستم جدیدی را در حوزه خرید و فروش الکترونیک ایجاد می کند که باید بر روی آن سرمایه گذاری شود. البته سرمایه گذاری در این زمینه محدود به بخش سخت افزار نیست و در بخش نرم افزار هم تحولات مهم رخ خواهد داد.
یافته های Juniper Research نشان می دهد تا سال 2020 بیش از 38.5 میلیارد وسیله مختلف به اینترنت اشیا متصل خواهند شد. با توجه به این وضعیت ارتقای امنیت سایبری هم باید در دستور کار شرکت های فناوری قرار بگیرد. 70 درصد از این دستگاه ها محصولات غیرخانگی و ساده ای هستند که صرفا برای تبادل اطلاعات به کار می روند.