با صدور پروانه FCP مجموعههای بزرگ اقتصادی شکل میگیرد که میتواند به جذب سرمایهگذاریهای جدید و ایجاد اشتغال کمک کند.
به گزارش گرداب به نقل از تسنیم به دنبال بازنگری پروانههای ارایه خدمات ارتباطات و تصویب اصول حاکم بر پروانه FCP، قرار است اولین پروانههای ارتباطات ثابت در هفته جاری به متقاضیان دارای صلاحیت اعطاء شود.
این پروانهها پس از نزدیک به دو سال مطالعه و نظرخواهی همه جانبه تمام ذینفعان، قرار است به نخستین گروه از واجدین شرایط شامل شش شرکت از بین بزرگترین PAPهای موجود و یک شرکت ISDP اعطاء شود.
اعطای این پروانه در راستای تجمیع بیش از هزار پروانه موجود در حوزه ارتباطات ثابت صورت میگیرد و رویکرد گذشته مبتنی بر پروانههای تک سرویسی، استانی و وابسته به فناوری، به پروانههای مستقل از فناوری، چند سرویسی و سراسری تغییر مییابد.
براساس برآوردهای حاکمیت، با صدور پروانه FCP مجموعههای بزرگ اقتصادی شکل میگیرد که میتواند به جذب سرمایهگذاریهای جدید و ایجاد اشتغال کمک کند.
از بین 18 متقاضی واجد شرایط دریافت این پروانه قرار است پس از گروه نخست، یک گروه دیگر شامل پنج شرکت نیز احتمالا ظرف یک ماه آینده مراحل صدور پروانه را طی کنند و شش متقاضی باقیمانده هم تا بهمن 94 فرصت دارند که با حل مشکلات، نسبت به دریافت پروانه اقدام کنند.
در حالیکه برخی رسانهها سعی داشتند پیش از قطعی شدن زمان اعطای اولین سری پروانهها، یک شرکت را به عنوان اولین برنده پروانه FCP معرفی کنند که ادعای آنها ظرف کمتر از یک روز رد شد اما بررسیهای خبرنگار تسنیم تا حدودی برندگان اولیه این پروانه را مشخص کرد.
در دور اول واگذاری پروانههای FCP همانطور که رگولاتوری عنوان کرده، قرار است به شش شرکت PAP و یک شرکت ISDP پروانه ارتباطات ثابت اعطاء شود؛ بنابراین اولین برندگان این پروانههای جدید شامل هفت شرکت میشود.
براساس آنچه پیش از این زمزمه میشد، شرکتهای دارای صلاحیت دریافت این پروانهها در دور اول شاتل، پارس آنلاین، پیشگامان کویر یزد، آسیاتک، صبانت، هایوب و کنسرسیوم مبنا (شرکت گسترش ارتباطات مبنا) هستند.
"شرکت گسترش ارتباطات مبنا" با هدف اعلام آمادگی برای مشارکت در ارائه خدمات اینترنت ثابت با مشارکت حدود 170 شرکت فعال در حوزه اینترنت از 31 استان کشور ایجاد شد.