مطالبات ۷ هزار میلیاردی مخابرات

تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به مطالبات ۷ هزار میلیارد ریالی مخابرات از دولت و ملت، همه شرکتهای مخابرات استانی را مکلف کرد تا پایان سال، ۳۰ درصد از این مطالبات را وصول کنند.

به گزارش گرداب، سید مصطفی سیدهاشمی با تاکید بر وصول مطالبات مخابرات از دولت و مشترکان مخابرات، گفت: این کار به دو روش می تواند صورت گیرد، یکی از این روشها، برنامه ریزی های شرکتهای مخابرات استانی برای بازگشت لاوصولی ها است و دومین روش، از طریق برون سپاری انجام می گیرد. به این معنی که برای مثال یک بانک تعهد می کند تمام لاوصولی ها را تا پایان سال به خزانه مخابرات بازگرداند و هزینه عملکرد خود را بگیرد.

وی با تحلیل عملکرد شرکت های مخابرات استانی خاطرنشان کرد: شاخص ترین عوامل موفقیت مخابرات در استان های سودده، روابط سازنده با سایر نهادها و سازمان های مرتبط، انسجام و هماهنگی بین مدیران و کارکنان استان با سرلوحه قرار دادن تعلق سازمانی، کنترل هزینه ها و افزایش درآمدها، بکارگیری طرح های موثر برای بازگشت لاوصولی ها از سازمان ها و مشترکان است.

۱۰۰ میلیارد تومان به کارگزاران مخابرات روستایی اختصاص یافت

رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران، ورود به خدمات جدید در حوزه تجاری سازی  و شبکه را الزامی دانست و گفت: این خدمات باعث افزیش درآمد شرکت می شود که ارائه خدمات ویدئو کنفرانس، گسترش وای فای و افزایش خدمات بر مبنای گواهی سطح خدمات  SLA باید در دستور کار قرار گیرد.

وی به ساماندهی کارگزاران روستایی اشاره کرد و گفت: با تکلیف مجلس شورای اسلامی، تعداد ۶ هزار و ۴۰۰ نفر از کارگزاران مخابرات روستایی سراسر کشور با هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه پیش بینی نشده، ساماندهی شدند.

سیدهاشمی به موضوع تعرفه های مخابراتی اشاره کرد و از وزارت ارتباطات خواست در این زمینه به مخابرات کمک کند تا بتواند طرح های توسعه ای را دنبال کند.

تحول ساختاری در مخابرات با ایجاد شرکت املاک

وی از برنامه های مخابرات برای تحول ساختاری خبر داد و گفت: شرکت مخابرات ایران در آینده دارای ۳ شرکت ارتباطات سیار، شرکت مخابرات ایران و شرکت املاک خواهد بود که با ۳۴ مدیرعامل و زیرنظر هیات مدیره شرکت مخابرات ایران فعالیت می کنند.

به گزارش مهر، در حالی که رئیس هیات مدیره مخابرات مطالبات این شرکت از دولت و مردم را ۷ هزار میلیارد ریال عنوان می کند، چندی پیش شرکت ارتباطات زیرساخت، فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات را به دلیل داشتن بدهی به این شرکت دولتی متوقف کرد و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نیز براین اساس دستور توقف فروش adsl به مخابرات داد.

براساس اعلام مخابرات، میانگین زیان دهی مخابرات در هر استان ۲.۳ میلیارد تومان است که تفاوت استان های سودده و زیان ده، ۷۰ میلیارد تومان برآورد می شود.

منبع: مهر