وی عنوان کرد: با وجود زبان مشترک میان وزارت ارتباطات و دانشگاهها باید همکاریها را افزایش دهیم تا بتوانیم از پتانسیلهای موجود استفاده کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: امروز در بخشهای مختلف فضای مجازی نیازمند گسترش فعالیتها هستیم زیرا هنوز فرهنگسازی مناسبی برای فعالیت در فضای مجازی شکل نگرفته است.
او افزود: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید و باید از فرصتها استفاده کرد هر چند که این مهم با توسعه به روز فضای مجازی، بسیار دشوار است.
واعظی با اشاره به تأثیر فضای مجازی در دنیای امروز بیان کرد: فضای مجازی در اعماق زندگی شخصی افراد و حوزههای مختلف نفوذ کرده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در دنیای امروز بدون استفاده از فضای مجازی علم توسعه پیدا نمیکند و شاهد هستیم که دو قسمت مهم فناوری اطلاعات به عنوان نرمافزار و سختافزار در حال گسترش است.
وی ادامه داد: فارغ التحصیلان متعددی در این حوزه وجود دارند و متخصصان دراین حوزه، در شرکتهای معتبر جهان جایگاه با ارزشی دارند.
واعظی با اشاره به اهمیت بومیسازی توضیح داد: باید سرویسهای امنیتی داخل کشور بومی شوند که این امر با ارتباطات بیشتر وزارت و پژوهشکدههای دانشگاهها میسر است و وزارت ارتباطات نمیواند به تنهایی، بومیسازی را گسترش دهد و ما نیازمند جوانان نخبه در این حوزه خواهیم بود.
وی همچنین بیان کرد: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی داشته باشیم باید اقتصاد دانش بنیان را بدست آوریم و اگر این اقتصاد را در نظر داریم لازم است نگاه خود را به علوم مختلف تغییر دهیم.
او در پایان تصریح کرد: در کشور ما هر پدیدهای که به وجود میآید ابتدا حالت دفاعی میگیریم و این موضوع یکی از دلایل شکاف با کشورهای دیگر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است اما باید همانند دانشگاههای خارج از کشور، زمینههای فرهنگی و آشنایی با پدیدهها را آموزش دهیم.