به گزارش
گرداب، در خبری که از جانب دبکا منتشر شده آمده است:
«همراستا با نمایش توانمندیهای نظامی در ایران، نظیر آنچه در جریان رزمایش موشکهای بالستیکی رخ داد و سبب انتقادات گسترده در غرب و تحریمهای اقتصادی شد، گروهی از متخصصان جنگ سایبری در ایران و تحت نظر فرماندهی سپاه پاسداران، بهصورت مشخصی اقدام به افزایش عملیات سایبری خود کردهاند.
این گروه از هکرها که نام "گربه موشکی" را برای خود انتخاب کردهاند، دارای شناسه کاربریهایی (IP) هستند که به فرماندهی نظامی ایران تعلق دارند. بهتازگی ردپایی از این گروه هکری در سامانههای کنترلی یکی از حیاتیترین تأسیسات زیرساختی در اروپای مرکزی پیدا شده است.
این گروه با استفاده از حملات پایدار پیشرفته، اقدام به جمعآوری اطلاعات از سامانهها و تأسیسات زیرساختی میکند و اطلاعات آنها را بهصورت پیوسته و سیستماتیک به تهران ارسال میکند. شرکتهای امنیت اطلاعات آمریکایی، از جمله شرکتی که یک مرکز تحقیق و توسعه در اسرائیل دارد، بهتازگی موفق شده است تا این سازندگان بدافزار را شناسایی کند و در اینجا تعدادی از نتایج نگرانکننده خود را منتشر کرده است:
این هکرها، توسط نیروهای امنیتی ایرانی مدیریت میشوند و به دو قسمت کاملاً مجزا تبدیل شدهاند. آنها دسته بندی شدهاند و نفوذ به آنها بر اساس روشهای معمولی، دشوار است.
متخصصان جنگهای سایبری، از سلاحهای تازهای استفاده میکنند که توسط ایران تولید شدهاند و هیچ نشانه مشخصی برای شناسایی ندارند و این موضوع سبب میشود تا شناسایی و نفوذ به آنها بسیار دشوار شود.
سهم بسیار بالایی از مأموریتهای این گروه، چیزی نزدیک به 2000 عدد، عربستان سعودی، آمریکا و تعدادی از اهداف داخلی را هدف قرار داده است و حجم اندکی از آنها، علیه اسرائیل استفاده شده است.
تعداد بسیار زیادی از مأموریتهای این گروه، آمادهسازی برای حملات آینده، علیه زیرساختهایی نظیر برق، سدها، فرودگاهها، بندرها و کارخانههایی است که مواد خطرناک و سمی را تولید میکنند.
تهران صادرکننده بدافزار به خارج از کشور و برای اهدافی نظیر حزبالله لبنان، شورشیان یمنی و ارتش سوریه است.
یکی از این شرکتهای امنیت سایبری ازلحاظ تعداد هکرها، ایران را چین جدید خوانده است. ایرانیها در حال سرمایهگذاری بر روی حمله به زیرساختهای غربی هستند و به دانشگاهها و شهروندان جوانشان وابسته هستند. این نیروها از فناوریهای رایانهای و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.»