صندوق بینالمللی پول هشدار داد که نیاز فوری به تعاون و همکاری کشورها برای رسیدگی به چالشهای فنی، قانونی، و نظارتی مرتبط با پذیرش ارزهای دیجیتال وجود دارد.
به گزارش گرداب، صندوق بینالمللی پول طی اظهاراتی هشدار داد که نیاز فوری به تعاون و همکاری کشورها برای رسیدگی به چالشهای فنی، قانونی، و نظارتی مرتبط با پذیرش ارزهای دیجیتال وجود دارد.
مقامات ارشد این صندوق وامدهنده مستقر در واشنگتن روز پنجشنبه در یادداشتی نوشتند: اتخاذ یک رویکرد نظارتی جامع، منسجم و هماهنگ برای ارزهای دیجیتال یک وظیفه خطیر است. اما اگر از هماکنون شروع کنیم، میتوانیم به هدف سیاست حفظ ثبات مالی و در عین حال بهرهمندی از مزایایی که نوآوریهای تکنولوژیکی اساسی بههمراه دارد، دست پیدا کنیم.
این یادداشت توسط توبیاس آدریان، مدیر بخش بازارهای پولی و سرمایه صندوق بینالمللی پول، دونگ هی، معاون بخش بازار پول و سرمایه و آدیتیا ناراین، معاون مدیر بخش بازارهای پولی و سرمایه این صندوق نوشته شده است.
صندوق بینالمللی پول همچنین تأکید کرد که پرداختهای فرابخشی و فرامرزی صنعت ارز دیجیتال اثربخشی رویکردهای ملی را محدود میکند.
این وامدهنده اضافه کرد: بسیاری از ارائهدهندگان خدمات ارزهای دیجیتال در تمام کشورها فعالیت میکنند و این امر کار نظارت و اجرای آن را دشوارتر میکند.
بر اساس این گزارش، با هجوم سرمایهگذاران و مردم بهسمت داراییهای دیجیتال و افزایش سرعت پرداختهای آنلاین، علاقه به ارزهای دیجیتال و بلاکچین در حال افزایش است.
بر اساس نظرسنجی مؤسسه Nickel Digital Asset Management که در لندن مستقر است، تعداد فزایندهای از سرمایهگذاران نهادی و مدیران شرکتهای مشاوره سرمایهگذاری قصد دارند از هماکنون تا سال ۲۰۲۳ در بازار ارز دیجیتال فعالیت کنند.
مقامات صندوق بینالمللی پول در این یادداشت گفتند: تعیین ارزشگذاری تنها چالش در اکوسیستم ارزهای دیجیتال نیست (بلکه) شناسایی، نظارت و مدیریت ریسکها، تنظیمکنندهها و شرکتها را دچار مشکل میکند.
بهگفته آنها، برخی از این خطرات شامل ریسک یکپارچگی عملیاتی و مالی ناشی از مبادلات داراییهای رمزنگاریشده و کیفپولها، حفاظت از سرمایهگذاران و ذخایر ناکافی و افشای نادرست اطلاعات برخی از استیبل کوینها است.