بسیاری از بانکها و موسسات مهم از شیوههای احراز هویت مجازی استفاده میکنند که از طریق هوش مصنوعی و جعل عمیق میتوان این فرایند را دور زد.
به گزارش گروه ترجمه گرداب، ویدیوها و تصاویر جعل فناوری جعل عمیق به سادگی میتواند سامانههای دفاعی بسیاری از شرکتها که احراز هویت از راه دور را فعال کردهاند، از کار بیاندازد.
موسسه هوش مصنوعی سنسیتی که در حوزه خطرات بصری سایبری فعالیت میکند، در گزارش خود به این مسئله پرداخته است.
این موسسه پژوهشی نشان میدهد که تصاویر و ویدیوهای جعل عمیق از سایر شیوههای جعل هویت مجازی (اسپوفینگ) ۵ برابر موثرتر هستند.
سایر شیوهها شامل اقداماتی مانند پرینت تصاویر و قرار دادن آنها در برابر دوربین و یا ساخت ماسکهای سهبعدی واقعگرایانه تنها در ۱۷.۳ درصد موارد موفقیتآمیز بوده است و توانسته سامانههای دفاعی موسسات و شرکتها را فریب دهد. این در حالی است که فناوری جعل عمیق در ۸۶ درصد موارد موفقیتآمیز عمل کرده است.
به گفته فرانچسکو کاوالی، همبنیانگذار شرکت هوش مصنوعی سنسیتی، بانکها و سایر نهادهای مالی ماهانه با بیش از ۱۵۰۰ حملات جعل هویتی بدین شکل روبرو هستند. با اینحال جعل عمیق در بسیاری از موارد توسط انسانها تشخیص داده میشود و اغلب پس از این که نقشه کلاهبرداری کامل شد، شناسایی میشوند.
با در نظر گرفتن دقت الگوهای فعلی جعل عمیق، محتمل است که بسیاری از آنها بهطور دستی کشف نشوند و این مسئله اساسا نادیده گرفته شده است.
منبع: سایبرنیوز