استفاده از عینک‌های هوشمند در معاینه بیماران

استفاده از عینک‌های هوشمند در معاینه بیماران
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۱

اداره سلامت ملی انگلیس با اجرای یک طرح آزمایشی در شرق این کشور از عینک‌های هوشمند واقعیت مجازی برای کاهش کار‌های اداری معاینه بیماران استفاده می‌کند.

به گزارش گرداب به نقل از روزنامه هندو، «سرویس سلامت ملی» انگلیس (NHS) که نهادی با اعتبارات دولتی است اعلام کرد که عینک‌های واقعیت مجازی با تبدیل مستقیم اطلاعات معاینه بیمار به سوابق الکترونیک، کار‌های وقت‌گیر اداری را برای پرستاران کاهش خواهد داد.

مطابق این طرح، پرستاران در معاینه حضوری بیماران در منازل از عینک‌های هوشمند با فناوری بالا استفاده می‌کنند تا در زمان صرفه‌جویی کنند. این اقدام بخشی از یک طرح آزمایشی در شرق انگلیس است که سرویس ملی سلامت به تازگی از آن خبر داده است.

این سرویس اعلام کرد مادامی که بیماران رضایت داشته باشند، هدست‌های دارای سبک واقعیت مجازی (داده‌های) جلسه معاینه را بطور مستقیم به سوابق الکترونیک تبدیل خواهند کرد و این کار موجب کاهش کار‌های اداری وقت‌گیر برای پرستاران خواهد شد.

کارکنان (بهداشت و سلامت) نیز قادر خواهند بود که فیلم جلسه معاینه را بطور مستقیم با همکاران بیمارستان به اشتراک بگذارند تا نظرات دیگران را بگیرند و به این ترتیب نیاز به معاینات بعدی یا حضور در بیمارستان از بین خواهد رفت.

 

اجرای طرح آزمایشی استفاده از عینک‌های هوشمند درمعاینه بیماران

دکتر «تیم فریس» مدیر تحول آژانس سلامتی NHS گفت: این عینک‌های هوشمند جدیدترین فناوری پیشرو است و واقعا به ما نشان می‌دهد که آینده ان‌اچ‌اس به چه شکلی می‌تواند باشد. این‌ها یک وضعیت برد-برد برای کارکنان و بیماران هستند چرا که کار‌های وقت‌گیر اداری را کاهش می‌دهند و زمان بیشتری برای کار‌های مراقبتی آزاد می‌کنند.

این عینک‌ها همچنین به ویژگی تصویربرداری گرمایی مجهز هستند که می‌تواند در زمینه بررسی جراحت‌ها بطور خاص مفید باشد. این پروژه آزمایشی به پرستاران اجازه می‌دهد که زمان بیشتری را صرف کار‌های کلینیکی مانند بررسی فشار خون، پانسمان و ارزیابی نیاز‌های سلامتی بیماران کنند.

این طرح بخشی از برنامه بلندمدت ان‌اچ‌اس برای به کار گرفتن فناوری‌های پیشرفته است. پیش‌تر در سال جاری این سازمان اعلام کرد که ساعت‌های هوشمندی در اختیار بیماران مبتلا به پارکینسون قرار خواهد گرفت که به پزشکان اجازه می‌دهد از راه دور شرایط بیماران را ارزیابی کنند.