سرپرست معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: بازار ملی، ناموس ملی است و حتی اگر بتوانیم بخشی از بازار ملی را در حوزه نوآوری و شرکتهای دانش بنیان بیاوریم، اتفاق بزرگی رخ میدهد.
به گزارش گرداب، روحالله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره برنامههای معاونت علمی ریاست جمهوری، اظهار کرد: در حوزه علم و فناوری زحمتهای زیادی کشیده شده است و بنیانهای خوبی گذاشته شده است که باید توسعه یابند. امسال اتفاق بزرگی در کشور افتاد و آن اتفاق تصویب قانون جهش تولید بود. قانون جهش تولید، یک نسل جدید از تاثیرگذاری معاونت علمی ریاست جمهوری در عرصه نوآوری را به منصه ظهور خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: بزرگترین نقش معاونت علمی ریاست جمهوری، سیاستگذاری، راهبری، نظارت و پیگیری نوآوری در همه دستگاههای کشور است. اقتصاد دانشبنیان وقتی محقق میشود که در همه دستگاههای کشور، نوآوری به یک باور تبدیل شود و این یکی از برنامههای جدی معاونت علمیوفناوری ریاست جمهوری است.
دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: مساله بعدی در معاونت علمی توجه به ثروتهای ملی در شهرهای مختلف است. توسعه متوازن زیست بوم نوآوری کشور ما لازم است. یکی از برنامههای معاونت علمی توجه به شهرهایی است که استعدادهای نوآوارنه دارند.
وی در پایان گفت: توجه به توسعه مدلهای توسعه مالی مبتنی بر اقتصاد مردمی و مقاومتی یکی دیگر از برنامههای معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری است. مساله دیگر توجه به بازار ملی است. بازار ملی، ناموس ملی است و حتی اگر بتوانیم بخشی از بازار ملی را در حوزه نوآوری و شرکتهای دانشبنیان بیاوریم، اتفاق بزرگی رخ میدهد. توجه ویژه به صادرات محصولات دانشبنیان، فناوری نرم و مغزافزار یکی دیگر از برنامهها است. ما توان بسیاری در این زمینه داریم و باید به علوم انسانی، رسانه و فناوریهای نرم و اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم.