باوجودی که سیستمهای کامپیوتری امروزی نسبت به ۱۵ سال قبل، عملکرد بهتری دارند، اما هنوز ۱۱ تا ۲۰ درصد مواقع دچار مشکل میشوند.
به گزارش گرداب، نتیجه مطالعه جدید دانشگاه کپنهاگ و دانشگاه Roskilde نشان میدهد باوجودی که سیستمهای کامپیوتری امروزی نسبت به ۱۵ سال قبل، عملکرد بهتری دارند، اما هنوز ۱۱ تا ۲۰ درصد مواقع دچار مشکل میشوند.
محققان این مطالعه میگویند اگر موارد مشکلساز برای کاربران مورد بررسی بیشتر و دقیقتری قرار گیرد، میتوان سیستمهایی بهینهتر که مشکلات کمتری دارند به بازار عرضه کرد.
تحقیقات نشان میدهد که اکثر کاربران شرایطی را تجربه کردهاند که با سیستم کامپیوتری مشکل داشته باشند و زمانی را صرف برطرف مشکل بگذرانند.
تاکنون چقدر از زمان خود را صرف برطرف کردن مشکلات کامپیوترتان کردهاید؟
محققان در مطالعه جدید میگویند به صورت متوسط اکثر کاربران زمانی حدود ۱۱ تا ۲۰ درصد خود را در مقابل سیستم کامپیوتری گذراندهاند که مشکل داشته و نتوانستهاند کارهای خود را در آن شرایط پیش ببرند و زمانشان هدر رفته است.
«پروفسور کسپر هورنبک»، یکی از محققین این مطالعه میگوید که این اعداد و ارقام آماری چندان مناسب نیست. وی معتقد است که چنین آماری به شکل باورنکردنی بالا است. در چنین شرایطی معمولاً کاربران احساس ناامیدی میکنند. لحظاتی را تصور کنید که فایل کاری آماده شده، ولی سیستم به مشکل برخورده است. جلسه کاری آغاز شده و دقیقاً در همان زمان کاربر نتوانسته وارد جلسه شود. با وجودی که سیستمهای کامپیوتری بسیاری از کارها را با سرعت بالا انجام میدهند، اما باگها و مسایلی هم دارند که گاهی ما را درگیر میکنند.
پروفسور «مورتن هرتزوم»، یکی دیگر از محققان این مطالعه تأکید میکند که اکثر ناامیدیها در ارتباط با انجام وظایف کاملاً معمولی تجربه میشوند. در واقع برخی کارهای بسیار ساده هستند که کاربران در انجام آنها با کامپیوتر به مشکل برمیخورند. اگر چنین مشکلاتی برطرف شوند میتوانند زمان از دست رفته برای حل چنین مسایلی را به حداقل برسانند.