جنگ سایبری ایران با آمریکا و اسرائیل + فیلم

تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۰

شبکه خبری "ای‌بی‌سی" طی گزارشی به آمادگی و امکانات جنگ سایبری ایران و نیز امکان استفاده استاکس‌نت علیه خود آمریکا پرداخت.

به گزارش گرداب، شبکه خبری ای‌بی‌سی آمریکا در گزارشی با اشاره به امکانات جنگ سایبری ایران به نقل از "عیوض حیدرپور"، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، بیان داشت: «ایران آماده است تا با استفاده از امکانات جنگ سایبری غیر قابل انکار خود در هر نوع کشمکش آنلاینی با آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد عمل شود.»

ای‌بی‌سی در ادامه با اشاره به صحبت‌های حیدرپور می‌آورد: «حیدرپور گفته است که اگر جاسوسان سایبری آمریکا یا رژیم صهیونیستی سعی کنند تا علیه ایران دست به کمپین‌های آنلاین بزنند،‌ سازمان‌های اطلاعاتی و دولتی ایران با امکانات دفاعی "بسیار قوی"‌ خود به عملیات‌های لازم دست می‌زنند.»

این شبکه خبری بیان می‌دارد که سخنان حیدرپور واکنشی به خبر تاسیس فرماندهی نظامی سایبری رژیم صهیونیستی است که مسئولیت حمله به ایران در فضا سایبری را بر عهده دارد. این مقر فرماندهی که تحت حمایت واحد 8200 جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کند، مستقیماً تحت نظارت نخست وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، بوده و گزارشات خود را برای وی ارسال می‌کند. در جلسه‌ای که اخیراً نتانیاهو با کارشناسان مسائل جنگ سایبری داشت اظهار کرده است که رژیم صهیونیستی باید به ابرقدرت سایبری جهان تبدیل شود.

ای‌بی‌سی در ادامه به صراحت بیان می‌دارد که سازمان اطلاعات اسرائیل، موساد و سازمان اطلاعات آمریکا، سیا، قبلاً علیه ایران حداقل دست به یک عملیات سایبری مهم زده‌اند: استاکس‌نت که بنا بر گزارشات در سال 2010 به نیروگاه‌های هسته‌ای ایران خساراتی را وارد کرد اما کمی پس از کشف این کرم، نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که این کرم در همکاری سازمان‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی ساخته شده است. یک نشریه آلمانی به نام اشپیگل نیز گفته است که منابع اسرائیلی این مسئله را مورد تردید قرار داده‌اند که آمریکا نقش مهمی را در برنامه استاکس‌نت ایفا کرده باشد.


دانلود

این شبکه همچنین طی مصاحبه‌ای با "ریچارد کلارک"، یکی از مقامات اسبق شورای امینت ملی کاخ سفید، به مسئله استاکس‌نت و امکان استفاده آن علیه خود آمریکا می‌پردازد.

ریچارد کلارک در این مورد بیان می‌دارد: «استاکس‌نت یک سلاح بسیار بسیار پیچیده است. پیچیده‌ترین سلاح تهاجمی‌ای است که تا به حال در فضای سایبری مشاهده کرده‌ایم... و برای این طراحی شده است تا به دستگاه بگوید که چه کاری را انجام دهد. این سلاحی است که باعث از بین رفتن شبکه دستگاه شده و آن را به انجام کارهای غلط وامی‌دارد.»

 وی در جواب سوال مجری این شبکه در خصوص امکان استفاده این سلاح علیه آمریکا بیان می‌دارد: «این سلاح طوری طراحی شده است که خسارات جانبی آن محدود باشد... مایکروسافت، زیمنس و دیگر شرکت‌ها بسته‌های امنیتی را برای مقابله با آن ارائه داده‌اند. لذا، تکنیک‌هایی که از طریق سلاح استاکس‌نت استفاده می‌شد، نباید دیگر قابل کاربرد باشند.»

 ریچارد کلارک با این حال در انتهای صحبت‌های خود بیان می‌دارد که اگر این تکنیک‌ها را بتوان در مورد "روزهای صفر" یا همان نقاط ضعف نرم‌افزارها به کار گرفت، می‌توان سلاح جدیدی را به وجود آورد.

پس از گذشت حدود یک سال از حادثه استاکس‌نت، هنوز هیچ یک از مقامات آمریکایی یا اسرائیلی به طور رسمی مسئولیت این اقدام را نپذیرفته‌اند، اما یکی از ژنرال‌های رژیم صهیونیستی و چند تن از کارشناسان امنیتی فضای مجازی، از جمله مقامات دولتی آمریکا، آمریکا و رژیم صهیونیستی را جزء کشورهایی می‌دانند که انگیزه و امکانات لازم برای انجام این کار را داشته‌اند.


منبع: مشرق