مشاور سابق انتخاباتي حزب دموكرات و از اعضا تيم انتخاباتي جيمي كارتر رئيسجمهور اسبق آمريكا، معتقد است كه آمريکا در آستانه انقلاب مردمي قرار دارد.
نارضایتی 83 درصدی مردم آمریکا از دولت این کشور
نظرسنجی جدید موسسه "راسموسن" نشان میدهد که تنها 17 درصد آمریکاییها معتقدند که دولت آمریکا رضایت مردم را جلب کرده است که این کمترین میزان در طول تاریخ بوده است. این مطلب با میزان پایین تأیید کنگره نیز همراه شده که رقم ناچیزی در حدود 6 درصد را نشان میدهد. این در حالی است که 46 درصد آمریکاییها فکر میکنند که اعضا کنگره فاسد هستند و تنها 29 درصد عقیدهای خلاف این دارند.
کمترین میزان رضایت در طول تاریخ
طبق گزارش موسسه راسموسن تعداد رأی دهندگانی که احساس میکنند دولت رضایت مردم را جلب کرده از 23 درصد در اوایل ماه می نیز کمتر شده و به کمترین حد ممکن از زمان آغاز نظرسنجیها رسیده است. قابل توجه آن است که اصل رضایت مردم از اصول بنیادین اعلامیه استقلال به شمار میرود.
امکان وخیمتر شدن اوضاع
این نظرسنجی پیش از افزایش بدهیهای روز جمعه آمریکا صورت گرفته که نشان میدهد آمار و ارقام میتوانند پس از آنچه برخی تحلیلگران پیشزمینه بحران بزرگ جدید میدانند حتی بدتر نیز باشد. "پت کدل"، تحلیلگر این نظرسنجی، میگوید: «نتایج نظرسنجی نشان میدهد که آمریکاییها اکنون در آستانه انقلاب هستند. وی نتایج نظرسنجی را "بیسابقه" توصیف کرده است.
دریایی از خشم میان آمریکاییها از دولت
این نتیجهگیری در ادامه مشاهدات ماه نوامبر گذشته کدل است که در آن اعلام کرده بود "دریایی از خشم" در میان آمریکاییها جریان دارد که میخواهند کشورشان را دوباره به دست بگیرند و اینکه ملت آمریکا در آستانه انقلاب قرار دارد.
قیام مردم آمریکا علیه دولت این کشور نزدیک است
نتیجهگیری کدل مبنی بر نزدیک بودن قیام آمریکاییها علیه نظامی که اعتمادشان از آن سلب شده را نمیتوان به سادگی به عنوان ایدهای جهتدار رد کرد. علیرغم اینکه کدل برای تعدادی از نامزدهای دموکرات ریاست جمهوری از جمله "جیمی کارتر" و "جو بایدن" کار کرده، در چندین مسئله منتقد جدی سیاستهای دموکراتها و جمهوریخواهان بوده است.
هشدار در خصوص ناآرامیهای گسترده اجتماعی
در اوایل سال 2008 پیش از سقوط "برادران لمن" و آغاز بحران اقتصادی، هشدار دادیم که تورم و عدم ثبات اقتصادی ممکن است موجبات نارآمیهای گسترده اجتماعی را فراهم آورد که به شورشهایی در سطح جهان منجر میشود. "گرالد کلنت" و عدهای دیگر از کارشناسان این هشدار را در اواخر سال 2008 تکرار کردند. در 18 ماه گذشته، شاهد چنین صحنههایی در خاورمیانه، فرانسه، اسپانیا، یونان، ایتالیا و اخیرا در انگلیس بودهایم.
آمادگی ارتش آمریکا برای مداخله
در صورت بروز خشونت در خیابانهای آمریکا در نتیجه عمیقتر شدن بحران اقتصادی، ارتش آمریکا از قبل آمادگی برخورد با این بحران را دارد. همانطور که 3 سال پیش گزارش داده بودیم، یگانهای ارتش آمریکا پس از بازگشت از عراق برای اشغال آمریکا بازآرایی شدهاند و طبق برنامه "نورثکوم" قرار است ایستهای بازرسی را اداره کنند و برای برخورد با ناآرامیهای مدنی و کنترل اجتماعات آموزش بینند. برنامه "نورثکوم" حول آرایش 20 هزار سرباز وظیفه فعال در داخل خاک آمریکا برای "کمک" به نیروهای محلی و فدرال در زمان اضطرار متمرکز است.