تحلیلگر سابق لابی صهیونیستی در آمریکا با اشاره به حمایت آیپک و فشار آن بر اوباما برای افزایش تحریمها علیه ایران گفت که رهبران آیپک و حامیان مالی آنها به دنبال براندازی در ایران هستند.
به گزارش گرداب، به نقل از پایگاه تحلیلی آمریکایی آنتیوار، "رابرت درایفوس" ماه ژانویه در مصاحبه با "کیت ویسمن"، تحلیلگر اسبق آیپک در مورد موضوع ایران، در خصوص چگونگی پیشبرد این ادعا که صدام حسین با القاعده همکاری می کند، جزئیاتی را ارائه کرد. نکته اساسی تر اینکه ویسمن در مورد تغییر نهایی حکومت در ایران بحث می کند.
درایفوس می نویسد: «ویسمن در این باره می گوید که ایران نسبت به تلاشهای آشکار و پنهان آمریکا برای تحریک گروههای مخالف در ایران هشیار شده است. او می افزاید که بسیاری در آیپک، به خصوص در میان گروه رهبری و حامیان مالی بزرگ، به شدت از تغییر حکومت در ایران حمایت می کنند. او می گوید این همان چیزی است که لری (فرانکلین) و دوستانش می خواهند. این شامل بخشهای متنوع زیادی مانند برنامههای رادیو و تلویزیونی، پرداخت پول به گروهها برای انجام عملیات خرابکارانه و نیز تقویت مجاهدین خلق، بیرون آوردن آنها از عراق و کمک به بازگشت آنها به ایران با هدف انجام ماموریت برای آمریکا است.»
"آنتیوار" در این گزارش به قلم "جان گلیسر" نوشت: «"الی کلیفتن" به یادداشت اینترنتی خود مبنی بر فشار تقریبا همه جانبه مجلس سنا بر اوباما برای افزودن تحریمهای بیشتر بر ایران ضمیمه مهمی اضافه کرده است. یقینا گروه فشار اسرائیلی نیز از این تحریمها حمایت می کند. اما کلیفتن می گوید که روشهای آنها بسیار شبیه روشی است که منجر به حمله به عراق در سال 2003 شد.»
وی می نویسد: «افزایش تحریمها علیه ایران، با تحریمهای تدریجی منجر به جنگ عراق در سال 2003، شباهت عجیبی را به ذهن متبادر می کند.»
شادمانی آیپک از تحریم بانک مرکزی ایران
آیپک، از نامه اعمال تحریم بر بانک مرکزی ایران که مورد تایید هر دو حزب امروز است و به امضای 92 نفر از سناتورهای آمریکایی رسیده است، حمایت می کند. این نامه با هدایت سناتور "چارلز اسچومر" و "مارک کریک" به این نکته اشاره می کند که بانک مرکزی ایران در مرکز راهبردی ایران برای دور زدن تحریمهای بینالمللی علیه برنامه غیر قانونی اتمی ایران قرار دارد.
عواقب تحریم گستردهتر علیه ایران
تحریم بانک مرکزی ایران ممکن است همان طور که "ساولون" در "وال استریت ژورنال" ذکر می کند، به عنوان یک عمل جنگی تلقی شود، اما به نظر نمی رسد که این مورد برای آیپک جای نگرانی داشته باشد.
شباهت تحریمهای ایران و عراق
در واقع، آنچنان که در گزارش نشریه آیپک آمده بود، ایران آماج تحریمها و لفاظیهای ستیزه جویانه شبیه به آنچه در اواخر دهه نود و اوایل سالهای 2000 عراق را مورد هدف قرار داده بودند قرار گرفته است. تحریم بانک مرکزی و اجرای دو فاکتور توقف کشتیهای نفتی بر روی صادرات نفت ایران، صفحات پاره شدهای از کتاب نمایش قبل از حمله به عراق است.
منبع: فارس