امروز که حکم اعدام متجاوزان به عنف اجرا شده رسانه هایی همچون بی بی سی به نام حقوق بشر جوسازیها را آغاز کرده اند و این یعنی اینکه کار ما درست بوده است.
نیروی انتظامی و قوه قضائیه ایران در حالی برای امنیت جامعه تلاش میکنند که رسانه های غربی مانند "بی بی سی" حق شهروندان و قوانین ایران را زیر پا گذاشته و با دروغ پردارزی به مجازات جانیان و متجاوزان به عنف اعتراض کردهاند.
به گزارش گرداب به نقل از مهر، اعدام در قوانین کیفری و جزائی جمهوری اسلامی ایران بر پایه عدل و حدود شرعی و قانونی تعریف شده که مورد تایید فقها، حقوقدانان، کارشناسان، صاحبنظران و حتی عموم مردم است و این قوانین بیش از 30 سال در ایران در حال اجرا است.
در این قوانین عدالت به نحوی تعریف شده است که هر کس بخواهد به حیات و زندگی اجتماعی و اقتصادی مومنان و شهروندان تعرض کند، به اشد مجازات محکوم می شود. به عنوان نمونه در این قوانین محتکران مواد غذایی در صورت سه بار تکرار جرم به حبس ابد یا اعدام محکوم می شوند و یا در خصوص هرگونه تقلب در تولید دارو که منجر به فوت بیمار شود متهم با تشخیص دادگاه اعدام می شود. همچنین جعل و توزیع اسکناس جعلی با علم ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی، مفسدین فی الارض که به صورت گروهی یا باندی اقدام به کلاهبرداری و اختلاس کنند، فروشندگان و قاچاقچیان مواد مخدر، متجاوزان به عنف و قاتلان و بسیاری از جرائم خطرناک و خشن در نهایت با تشخیص قاضی حکم اعدام در انتظارشان است.
سرعت عمل در شناسایی و بررسی جرائم خطرناک و تشکیل به موقع دادگاه و صدور رای موجب شده است در چندماهه اخیر شاهد اعدام شهلا جاهد به جرم قتل نفس، اعدام قاتل روح الله داداشی به جرم قتل نفس و محاربه، اعدام قاتل پرونده میدان کاج به جرم قتل نفس و محاربه، اعدام قاتل پرونده قتل در پل مدیریت، اعدام قاتل دکتر سرابی، اعدام چندین قاچاقچی مواد مخدر در استانهای کشور و اعدام متجاوزان به عنف حادثه خمینی شهر اصفهان باشیم که نشان دهنده عزم نیروی انتظامی و دستگاه قضا برای حفظ ثبات و امنیت در جامعه است. ضمن اینکه این اقدامات مورد استقبال و تشویق مردم ایران نیز قرار گرفته است.
ولی در این میان رسانه های بیگانه با برافراشتن پرچم حقوق بشری، اعدامهای اخیر در ایران را محکوم کرده و خواهان آزادی متهمان شده اند. به عنوان مثال در پرونده خانم سکینه آشتیانی که متهمه به جرم زنای محصنه و قتل عمد دستگیر و زندانی شده بود رسانه هایی مانند بی بی سی، صدای آمریکا، العربیه و سی ان ان چنان معرکه ای به راه انداختند که انگار این متهم هیچگونه جرمی مرتکب نشده و دستگاه قضایی ایران فردی بیگناه را محاکمه خواهد کرد.