رشوه منافقین به 28 نفر از مقامات ارشد آمریکا + اسامی

تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۰

گروهک تروریستی منافقین با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل تعیین‌شده برای خروج از عراق، با دادن رشوه‌های کلان به مقامات بلندپایه آمریکایی در تلاش است تا همچنان به بقای خود در عراق ادامه دهد.

به گزارش گرداب به نقل از مشرق، گروهک تروریستی منافقین با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل تعیین‌شده برای خروج از عراق، با دادن رشوه‌های کلان به مقامات بلندپایه آمریکایی در تلاش است تا همچنان به بقای خود در عراق ادامه دهد.
 
دولت عراق وعده داده است که اردوگاه اشرف، محل استقرار سازمان تروریستی منافقین را تا پایان سال جاری میلادی تعطیل خواهد کرد، اما اکنون با نزدیک شدن به این ضرب‌الاجل، سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا در تلاشند تا این سازمان تروریستی را به مکان دیگری در داخل عراق انتقال دهند؛ مکانی که گفته می‌شود یکی از پایگاه‌های نظامی سابق آمریکا است.

سازمان منافقین که خود را یک گروه مارکسیستی اسلامی می‌نامند، در سال 1344 تاسیس شد و در زمان جنگ تحمیلی با همکاری صدام حسین به مرزهای ایران حمله کردند. این سازمان همچنین دست به ترورهای شخصیتی زیادی در ایران از جمله ترور شهیدانی چون بهشتی، باهنر، رجایی، صیاد شیرازی و دیگر چهره‌های سرشناس دینی و حکومتی زده است.

اکنون سازمان ملل به رهبری "مارتین کوبلر"، رئیس هیئت کمکی سازمان ملل در عراق و با همکاری وزارت خارجه آمریکا در تلاشند تا دولت عراق و سازمان منافقین را متقاعد سازند و خانه جدیدی در داخل عراق برای این سازمان تروریستی به وجود آورند.
 
به گزارش فارین پالیسی، هرچند مقامات آمریکایی هنوز این خبر را تایید و یا رد نکرده‌اند، اما گفته می‌شود که این مکان جدید، در یکی از پایگاه‌های سابق آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد قرار دارد.

یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا در این خصوص گفته است که این اردوگاه جدید به نوعی تحت مدیریت دولت عراق بوده و به طور کامل تحت کنترل این سازمان قرار نخواهد داشت.

سازمان منافقین تاکنون دست با لابی‌های گسترده‌ای زده است تا بلکه بتواند نام خود را از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا خارج کرده و حمایت این کشور را به دست آورد.

در بخشی از این تلاش‌های چند میلیون دلاری، این سازمان تاکنون به ده ها تن از جمله 28 تن از مقامات ارشد کنونی و سابق آمریکا رشوه داده است تا به نیابت و حمایت این سازمان در محافل و مجالس مختلف سخن برانند. بر اساس گزارش فارین پالیسی، در این میان می‌توان به نام اشخاصی که تاکنون از این سازمان پول گرفته‌اند اشاره کرد:

* نماینده کنگره، جان لویس
* استاندار سابق پنسیلوانیا، اد ریندل
* رئیس سابق اف‌بی‌آی، لوییس فری
* سناتور سابق، رابرت توریسلی
* نماینده، پاتریک کندی
* معاون سابق رئیس عملیات‌های محرمانه سیا، جان سانو
* مشاور سابق بخش امنیت ملی، جیمز جونز
* استاندار سابق ورمونت، هوارد دین
* شهردار سابق نیویورک، رادلف گیولیانی
* رئیس سابق ستاد مشترک، ژنرال ریچارد میرس
* رئیس سابق کارکنان کاخ سفید، اندی کارد
* ژنرال ویسلی کلارک
* نماینده سابق، لی همیلتن
* رئیس سابق سیا، پورتر گاس
* مشاور ارشد کمپین رامنی، میشل ریس
* ژنرال آنتونی زینی
* استاندار سابق پنسیلوانیا، تام ریج
* سناتور سابق، ایوان بای؛ و بسیاری از اشخاص دیگر.
 
حال این سوال پیش می‌آید که حتی در صورت کسب توافق مقامات عراقی برای انتقال این سازمان تروریستی به مکان جدیدی در عراق، قرار است که با اعضای این سازمان تروریستی چه اقدامی شود؟
 
آیا مقامات آمریکایی که همیشه داعیه حمایت از حقوق بشر را سر می‌دهند، شرایط محاکمه و مجازات اعضای این سازمان تروریستی را به وجود خواهند آورد یا اینکه سعی می‌کنند از این سازمان به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف سیاسی و غیرسیاسی خود استفاده کنند؟
 
 یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا به فارین پالیسی گفته است که در حال حاضر اولویت اول انتقال موفقیت‌آمیز و صلح‌آمیز این سازمان به مکان دیگر است و به مسائل بعدی در زمان خودش رسیدگی خواهد شد.