سبزها سناریوی آمریکا را فاش کردند؛

فتنه گران به دنبال تکرار آشوب صهیونیستی ۲۵ بهمن

تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۰

سایت جرس در جدیدترین خبر خود ضمن اذعان به افول فرقه سبز از برنامه ریزی ها برای دور جدید فتنه انگیزی ها در سالروز اغتشاش صهیونیستی ۲۵ بهمن خبر داد.

به گزارش گرداب، سایت جرس که پیش از این اخباری را مبنی بر تلاش جدید فتنه گران برای حضور در خیابان منتشر کرده بود، در جدیدترین خبر خود ضمن اذعان به افول فرقه سبز از برنامه ریزی ها برای دور جدید فتنه انگیزی ها در سالروز اغتشاش صهیونیستی ۲۵ بهمن خبر داد.

سایت جرس متعلق به "عطاء‌ الله مهاجرانی" که به رسانه شورای هماهنگی راه سبز امید مشهور است ضمن انتشار دیدگاه های "اردشیر امیرارجمند" و "مجتبی واحدی"، مشاوران میرحسین موسوی و مهدی کروبی تصریح کرد که برنامه فتنه گران ضمن حضور خیابانی در ۲۵ بهمن (سالروز اغتشاش صهیونیستی فتنه گران) شامل محورهای دیگری همچون نامه نگاری، انتشار یادداشت های اعتراضی در رسانه ها،حمله به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و... است.

این سایت همچنین در بخش دیگری از مطلب خود پروژه ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از مدل شدن ایران برای انقلاب های منطقه را افشا کرد و از راهبردهای آمریکا در منطقه پرده برداشت.

این سایت با بیان اینکه شرایط بین المللی به نفع سبزهاست،در تشریح این شرایط نوشت: رویه سوریه - مهمترین هم پیمان ایران - به اجماع بین المللی در تقبیح نزدیک می شود. ضعف دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی در برقراری حداقل امنیت کارشناسان هسته ای خود و وضعیت وخیم اقتصادی و رشد فزاینده تورم از دیگرنشانه های تنزل کارایی رژیم است.

این تحلیل در حالی صورت می پذیردکه باید این مطالب را در چارچوب سناریوی آمریکایی ها دانست. چرا که امروز بر تمامی تحلیلگران ثابت شده است که غرب و آمريكا نسبت به تحولات بيداري اسلامي يك راهبرد سه ‌لايه اتخاذكرده بودند.
 
بر اساس اين راهبرد سه لايه، در اولين لايه، آمريكا به حمايت از اصلاحات و مقابله با هرگونه انقلاب و تحركات پرداخته و در لايه‌ دوم تلاش براي تفسير سكولار انجام مي‌شود و در لايه‌ سوم جلوگيري از مدل شدن انقلاب اسلامي ايران انجام گرفته است كه در اين راستا برنامه‌هاي گسترده‌اي انجام گرفته كه اولين گام آن حركت ۲۵ بهمن سال ۱۳۸۹ بود كه تلاش مي‌كردند ايران را در داخل مشغول كنند تا به ميزان مشغول‌سازي نظام در داخل، از ايفاسازي نقش فعال از سوي ايران در كشورهاي ديگر جلوگيري شود.
 
پس از اين اتفاق، غربي‌ها تلاش كردند كه دستان مقاومت را در منطقه از كار بياندازند. به همين دليل تحولات در سوريه از اوايل سال ۹۰ آغاز شد و با ايجاد يك بحران‌سازي در اين كشور، از مرزهاي شرقي و غربي سلاح وارد شده و گروه‌هايي از القاعده براي انجام شورش‌هاي مختلف وارد اين كشور شدند.
 
آمريكايي‌هايك اقدام گسترده‌ پيچيده‌ عملياتي را در سوريه انجام دادند تا بتوانند دست اول مقاومت را از كار بياندازند و از سوي ديگر در بحرين مدلي ايجاد كردند كه مشابه مدل امنيتي كرانه باختري بود كه بر اساس اين مدل تمام ارتباطات بخش‌هاي مختلف با پايتخت مانند اينترنت و تلفن قطع مي‌شود كه اين اقدام در مصر اتفاق افتاد. در اين هنگام وظيفه‌ دستگاه اطلاعاتي اين بود كه با همه‌ هجمه‌هاي وارده از سوي غرب مقابله كند و ارتباطات از كار افتاده را درست كند.

شایان ذکر است با توجه به این تفاسیر می توان گفت که احیای فتنه گران که آغاز آن را باید از ۲۵ بهمن در سالروز اغتشاش اسرائیلی دانست چندین هدف را مورد تاکید و توجه خود دارد. اهدافی که خود بخشی از یک پازل بزرگتر است؛ پازلی که اهداف زیر را به صورت ترکیبی و تلفیقی دنبال می کند:

۱- ایجاد چالش امنیتی برای جمهوری اسلامی ایران

۲- تاثیر گذاری بر روند انتخابات مجلس نهم

۳- شکستن الگوی جمهوری اسلامی نزد کشورهای منطقه

- ایجاد درگیری داخلی برای جلوگیری از تاثیر خارجی جمهوری اسلامی

- ایراد فشارهای اقتصادی بر ایران

- از بین بردن روحیه امید و مقاومت نزد نخبگان و عموم ملت

- ایراد فشارها در پرونده هسته ای و حقوق بشر

و... که بی گمان هدف نهایی آنان تن دادن ایران به فشارهای غرب است.
 
منبع: ندای انقلاب