در روایتی فرافکنانه؛

وزارت خارجه آمریکا از پرده الکترونیک ایران می‌گوید

تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۱

شاید مقصود وزارت خارجه آمریکا از عملیات ایذایی و دستگیری به دلیل ابراز عقیده در فضای مجازی ایران، برخورد با امثال سعید ملک‌پور است که زندگی افراد بیشماری را به نابودی کشانده و بنای بی اخلاقی را بنیان نهادند.

به گزارش گرداب به نقل از مشرق، پس از به‌کارگیری اصطلاح "پرده الکترونیک ایران" از سوی اوباما که به نوعی یادآور "پرده آهنین" دوران جنگ سرد بود، اکنون نوبت به اقدامات رسانه‌ای این کشور رسیده تا آن را به هر نحو ممکن همه‌گیر و پررنگ کنند.

وزارت خارجه آمریکا با ساخت کارتون کوتاهی وضعیت اینترنت و تبادل اطلاعات در ایران را به حدی مبالغه آمیز، بسیار وخیم اعلام کرده است.

این مسئله که مسئولان ذی‌ربط دست به اجرای فیلترینگ برخی سایت‌ها زده‌اند، موضوعی پنهان و نیازمند کشف نیست. مسلما می‌توان گفت که در برخی موارد مسئولان در بحث فیلترینگ بیش از حد سخت‌گیری کرده‌اند که لازم است در آن تا حدی بازنگری شود.

اما نکته قابل ذکر این است که کشوری چون آمریکا خود در جایگاهی نیست که بخواهد با ساخت چنین کارتون‌هایی دست به انتقاد از عملکرد دیگر کشورها در فضای سایبری بزند و آنها را متهم به نقض حقوق بشر کند.

آمریکا خود کشوری است که سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی آن به صورت شبانه‌روز در حال رصد و کنترل کلیه تبادل داده‌ها و اطلاعات مردم در فضای مجازی هستند و بایت به بایت این اطلاعات را در راستای کنترل جمعیت ذخیره و بایگانی می‌کنند،؛ آن هم زیر پرچم و تحت الفاظ رعنایی چون مقابله با تروریسم و محافظت از جان شهروندان.

چنان‌چه بارها نیز بدان اشاره شده است اگر آمریکا خود واقعا حامی آزادی بیان در رسانه‌ها و فضای مجازی بود، هیچ‌گاه در واقعه جنبش تسخیر وال‌استریت بدان شکل عمل نمی‌کرد و با دستگیری و به زندان انداختن معترضان و به‌کارگیری خشونت در برابر آنها و نیز با نظارت بر فعالیت‌های کاربران شبکه‌های مجازی به کنترل و خاموش کردن صدای معترضان نمی‌پرداخت.

همچنین اگر که این کشور طرفدار آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات بود هیچ‌گاه سعی نمی‌کرد تا مانع بازتاب جنایت‌های مختلف رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و نیز دست‌نشانده‌های خود در کشورهایی چون بحرین شود.

توضیح گرداب
شاید مقصود وزارت خارجه آمریکا از عملیات ایذایی و دستگیری به دلیل ابراز عقیده در فضای مجازی ایران (آنگونه که در کارتون مذکور به آن اشاره شده)، برخورد با امثال سعید ملک پور است که زندگی افراد بیشماری را به نابودی کشانده و بنای بی اخلاقی را بنیان نهادند، یا شاید دستگیری کلاهبرداران اینترنتی، برهم زنندگان نظم و امنیت فضای سایبر، مروجان فساد و بی دینی و... مطمح نظر وزارت خارجه فخیمه! آمریکا بوده که به بهانه های مختلف با فرافکنی سعی در به انحراف کشاندن افکار عمومی از واقعیات موجود در جامعه خود دارد.

پروژه "مرصاد"، شبکه "دارکوب" و طرح "فتنه" هم که مرکز بررسی جرائم سازمان یافته پیش از این در خصوص آنها اخباری منتشر کرده بود، همگی موید برنامه گسترده آمریکا برای مقابله با ملت ایران دارد و ادعای دوستی با ایرانیان و ارسال پیام از نوع پیام نوروزی و اظهارات دلسوزانه ای از آن دست، سرپوش گذاشتن بر روی اقدامات خصمانه دولت آمریکاست که بدون هیچ پرده پوشی در جریان است.

روشن است که تصویب بودجه 55 میلیون دلاری آمریکا برای به راه اندازی جنگ تمام عیار سایبری در ایران نمی تواند ادعاهای آمریکاییان را باورپذیر کند.