گرداب- به دنبال انتشار گزارش روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" در مورد عوامل حملات سایبری به ایران و برنامه آمریکا و اسرائیل در سلسله حملات سایبری با رمز بازی های المپیک که در چند مرحله با ویروس استاکس نت، شعله و... صورت پذیرفته و با هدف تاخیر و از کار انداختن برنامه هسته ای ایران انجام گرفته و از زمان ریاست جمهوری جرج بوش شروع شده و در دولت اوباما نیز ادامه یافته است و حالا نیز، بادستور اوباما پیگیری می شود، برخی رسانه ها و ناظران سیاسی داخل کشور، بدون توجه به ابعاد ترفند جدید آمریکا در بزرگنمایی قدرت سایبری ایران، خواستار اعلام جنگ سایبری و حمله علیه اسرائیل و آمریکا و کشورهای غربی شده اند و معتقدند که این حق ایران است که مقابله به مثل کند.
اگرچه پیگیری حقوقی و شکایت از آمریکا و اسرائیل به خاطر حملات سایبری علیه ایران، می تواند به نفع نظام جمهوری اسلامی ایران باشد و از موضع حق طلبی و مسائل حقوق بشر و دفاع از حق تعیین سرنوشت و جلوگیری از مداخله کشورهای بیگانه در امور داخلی ایران نظر نهادهای بین المللی را جلب کند، اما برعکس هر گونه اعلام حمله سایبری ایران علیه غرب و آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین بزرگنمایی قدرت سایبری ایران، عملا به زیان نظام تمام خواهد شد و
باید توجه داشته باشیم که ترفند جدید آمریکا، فضاسازی علیه ایران از طریق بزرگ جلوه دادن قدرت سایبری ایران و اعلام جنگ سایبری بین دو طرف است تا از این طریق بین هم پیمانان آمریکا، زمینه صدور قطعنامه علیه ایران را فراهم کنند و از طریق نهادهای حقوق بشری ما را محکوم کنند یا موضوع را به شورای امنیت ملل متحد بکشند تا از این طریق، بازی جدیدی را علیه ایران شروع کنند.
در این که جمهوری اسلامی ایران در سال های اخیر به قدرت سایبری قابل توجهی رسیده و در این زمینه، پیشرفت های فنی و علمی زیادی داشته ایم و یکی از ابزارهای مهم نظام در مقابله با جریان فتنه و مداخله رسانه ای کشورهای مختلف در حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 استفاده از توان سایبری کشور بود، اما باید مراقب باشیم که بزرگنمایی این موضوع از طرف دشمن و اعلام این موضوع از سوی "اوباما"، "مک کین" و سایر سناتورهای آمریکایی، قدری سوال برانگیز است و وقتی دشمن از ما تعریف می کند، به این معنی است که کاسه ای زیر نیم کاسه است و حتما ترفند جدیدی را به کار گرفته اند.
بر این اساس ضمن احترام به مدیران سیاسی، رسانه های کشور و کسانی که خود را مدافع نظام می دانند و ضمن احترام به طرح دیدگاه های موجود در جامعه،
باید توجه داشت که نباید به گونه ای سخت بگوییم که دشمن به آنها استناد کند و اعلام کند که ایران جنگ سایبری علیه ما را شروع کرده و باید در مجامع بین المللی محکوم شود. اگر چه افتخار می کنیم که قدرت سایبری کشور در حدی پیشرفت کرده که توانسته ظرف شش ماه تمام فتنه جویی های جریان فتنه و دشمنان نظام در فضای سایبری اعم از فیس بوک، ایمیل و... را در سال 88 خنثی کند و عملیات روانی دشمن را بی نتیجه کرده است، اما
باید هوشیار باشیم که این قدرت سایبری نباید بزرگنمایی شود و طوری وانمود کنند که ایران قصد دارد از طریق جنگ سایبری، نظام اقتصاد بین الملل و ارتباطات را به هم بریزد و به دنبال آن به طور مستمر علیه ایران قطعنامه حقوق بشری، حمله سایبری و... صادر کنند.
ما در مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی، ترفندهای 5+1، جریان فتنه یا هر جریان دیگری، از نظام دفاع می کنیم و در عمر 33 ساله نظام جمهوری اسلامی از ابزارهای روز و نوین رسانه و ارتباطات بهره برده ایم و در مقابل ویروس استاکس نت، شعله، ترور دانشمندان هسته ای، ترور سیاستمداران و... مقاومت و از خود دفاع کرده ایم و تلاش دشمن را خنثی نموده ایم. اما در عین باید توجه داشته باشیم که نباید هزینه های دفاع از نظام و انتقاد از دشمن را بیش از اندازه لازم افزایش دهیم.
باید توجه داشته باشیم که وقتی گزارش حملات سایبری آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در روزنامه ای مانند نیویورک تایمز لو می رود و آنها با آب و تاب از قدرت سایبری ایران سخن می گویند، بلافاصله باید سوال کنیم که چرا این خبر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر می شود و چرا چنین موضوعی که به زیان دولت اوباما است مطرح می شود؟!
چرا مک کین، رقیب انتخابات قبلی ریاست جمهوری آمریکا، از انتشار اطلاعات و درز آنها ابراز نگرانی کرده است؟ به نظر می رسد که این اقدامات بر اساس مستندات مختلف که به آنها اشاره خواهیم کرد، همگی به دنبال این ترفند هستند که در آستانه انتخابات آمریکا و به دنبال نتیجه نگرفتن از مذاکرات هسته ای و پافشاری ایران بر حق خود، فشار علیه ایران را افزایش دهند و جریان سازی و جوسازی جدیدی علیه ایران در رسانه های جهان داشته باشند و ایران را وادار به واکنش رسانه ای و عملی کنند.
اما هوشیاری نظام جمهوری اسلامی و رسانه های کشور باید در حدی باشد که فریب این ترفندهای جدید را نخورد و بزرگنمایی قدرت سایبری ایران برای مظلوم نمایی آمریکا و صهیونیستها را نپذیرد و این توطنه جدید را خنثی کند.
در این که حق مسلم ایران است که برنامه هسته ای خود را دنبال کند، در مذاکرات از آن دفاع کند و همچنین به نهادهای بین المللی و حقوق بشری، علیه اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی شکایت کند، شکی نیست، اما در عین حال که باید انتقاد و شکایت حقوقی علیه این گونه اقدامات، داشته باشیم باید توجه داشت که اظهار نظرهای غیر مسئولانه برای مقابله با آمریکا و اسرائیل و اعلام جنگ سایبری، هم از جهت مسئولیتی که متوجه ما می کند و هم از جهت ابعاد گسترده و تاثیرگذار آن، هزینه های بسیاری را متوجه نظام خواهد کرد و در هر کوی و برزن و نهاد بین المللی، علیه ما به جوسازی خواهند پرداخت.
در این که نظام جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت های زیادی را شاهد بوده و قدرت سایبری کشور رشد کرده است شکی نیست، اما اعلام آن باید منطبق بر واقعیت ها باشد و وقتی دشمن و آمریکا و رژیم صهیونیستی به بزرگنمایی مشغول می شوند و از زبان یک مقام آمریکایی و رئیس جمهور و سناتورها و سایر مسئولان این کشور مطرح می شود، مشکوک و سوال برانگیز است. این بزرگنمایی باعث می شود که جو رسانه ها را آماده کنند و وقتی رسانه های ایران نیز به آن دامن می زنند، آنها به استناد این جوسازی، پیگیری حقوقی و سیاسی علیه ما را بیشتر می کنند و مقدمات لازم را می چینند.
این که می گویند اوباما دستور داده که جنگ سایبری علیه ایران شروع شود، به ظاهر به زیان اوباما و آمریکاست، اما در باطن به معنای بزرگنمایی قدرت سایبری و هسته ای ایران است تا به بهانه این توان نظام جمهوری اسلامی، به پیگیری حقوقی و سیاسی در نهادهای بین الملی و شورای امنیت و در بین دوستان خود مشغول شوند و هر روز فضای جدیدی علیه نظام جمهوری اسلامی ایجاد کنند.
به یاد داشته باشیم که در زمان جنگ خلیج فارس، برخی افراد تندرو، معتقد بودند که باید علیه آمریکا قیام کرد و حتی از صدام حسین باید حمایت کنیم، اما مرور زمان نشان داد که بهترین راهکار برخورد با خصومت ها، سلطه طلبی ها و مداخله آمریکا و رژیم صهیونیستی در امور ایران،
هوشیاری و بهانه ندادن به دست دشمن، نقد نظام سلطه و اقدامات آمریکا و اسرائیل، دفاع از مظلومان جهان، پیگیری حقوقی ملت و دولت ایران، تاکید بر استقلال سیاسی و توجه به رشد علمی و فنی و پیشرفت اقتصادی کشور است و چنین سیاستی، نه تنها ایران را در مقابل دخالت های مستقیم و نظامی سلطه گران در منطقه حفظ کرده بلکه هر روز قدرت ایران را افزایش داده است و با وجود اقدامات و ماجراجویی های دشمن، همچنان راه پیشرفت و حفظ نظام و انقلاب را پی گرفته ایم.
کسانی که به نظام اعتقاد دارند از نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنند، اما دلسوزی و اعتقاد به نظام باید همراه با هوشیاری باشد و هر اقدامی را توجیه نمی کند بلکه باید ترفند دشمن در نطفه و آغاز حرکت جدید آنها خنثی شود.
منبع:
بولتن نیوز