به گزارش گرداب از سایبربان، وزارت آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی با اجرای یک طرح آزمایشی قصد دارد تا برنامهای را برای آموزش دانش آموزان دبیرستانی به صورت داوطلبانه، حداقل در 20 مدرسه اجرایی کند. نفتالی بنت، وزیر آموزش و پرورش این رژیم در این باره گفته است:«هیچ چیز بیشتر از این شما را خوشحال نمیکند که شما بدانید با چالشهای هزاره جدید به سرزمینتان کمک میکنید.»
دانش آموزان دبیرستانی این رژیم میتوانند در زمینه تحصیلات سایبری در سالهای ابتدایی ورود به مدرسه آموزش ببینند و تخصصهای لازم را کسب کنند. این برنامه مشترکی است که بنا به گفته وزیر آموزش و پرورش این رژیم با همکاری فرماندهی سایبری ارتش در حال انجام است. این برنامه قرار است ابتدا به صورت آزمایشی حداقل در 20 مدرسه از سپتامبر امسال اجرایی شود و وزارت آموزش و پرورش قصد دارد تا آن را گسترش دهد.
دانشآموزانی که بخواهند در زمینه تخصصهای سایبری آموزش ببینند، 5 بخش مختلف را فرا خواهند گرفت. بخشهایی نظیر فناوری ارتباطات و اطلاعات، حفاظت اطلاعات، اشتراکگذاری و توسعه اطلاعات، اینترنت و شبکههای اجتماعی، اطلاعات و انفورماتیک و همچنین زبانهای خارجی در حوزه سایبری از جمله مواردی خواهد بود که این دانش آموزان آموزش خواهند دید.
یکی از مقامات این وزارتخانه درباره طرح مذکور گفت:«تحصیلات سایبری میخواهد تا دانش آموزان را به سمت خلاقیتهای سایبری سوق دهد. همچنین این دانش آموزان باید بتوانند روشهای کشف و تحلیل اطلاعات را به دست بیاورند و زبانهای مختلف برنامهنویسی را بیاموزند.»
نفتالی بنت در ادامه اظهارنظرهایش در این باره گفته است:«این برنامه دانش آموزان را مشتاقتر و خلاقتر میکند. من حقیقتاً به این دانش آموزان حسادت میکنم. من آرزو داشتم زمانی که ما در دبیرستان بودیم، چنین برنامههایی برای ما اجرا میشد.»
آفر ریمون (Dr. Ofer Rimon)، معاون علم و فناروی وزارت آموزش و پروش رژیم صهیونیستی نیز درباره این طرح گفته است:«این برنامه به دانش آموزان مهارت های مختلفی را آموزش خواهد داد. این مهارتها، گستره وسیعی شامل کشف دادهها، امنیت اطلاعات و تحلیل اطلاعات را شامل میشود.»
همزمان، وزارت آموزشوپرورش تصمیم گرفته است تا برنامههای دفاع سایبری را دانش آموزان را گسترش دهد. طرح آزمایشی این پروژه نیز از سال 2012 با همکاری ارتش این رژیم شروع شده بود. قرار است در سال تحصیلی 2015-2016 این برنامه به صورت گستردهتری با هدف تقویت سواد فناوری دانش آموزان در 32 مدرسه به اجرا در بیایید.
البته با توجه به سابقه رژیم صهیونیستی در انجام حملات مخرب سایبری بر عیله زیرساختهای کشورهای مختلف جهان (ویروس مخرب استاکس نت در سال 2010 و عیله برنامه صلح آمیز هستهای جمهوری اسلامی ایران)، میتوان گفت که بخشی از هدف وزارت آموزش و پرورش این رژیم تربیت هکرهایی باشد که علوم سایبری در اذهان آنها نقش بسته است. چنین هکرهایی خواسته یا ناخواسته، مجری اهداف رژیم صهیونیستی در دنیا خواهند بود.