به گزارش گرداب از مهر، محمود واعظی امروز در مراسم ارتقای شبکه نسل سوم رایتل به نسل چهارم و افتتاح پروژه های جدید این اپراتور گفت: توسعه زیرساخت های ارتباطی از جمله برنامه های وزارت ارتباطات است. بر این اساس پهنای باند داخل کشور از ۶۲۰ گیگابیت در ابتدای دولت به ۲۴۰۰ گیگابیت رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان دولت به چهار هزار گیگابیت معادل چهار ترابیت برسد.
وی با بیان اینکه به نسبت ۸۰ درصد به ۲۰ درصد افزایش پهنای باند داخلی، افزایش پهنای باند خارجی خواهیم داشت، افزود: در همین حال نیازمند تقویت شبکه انتقال زیرساخت ارتباطی کشور برای تبادل اطلاعات هستیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در ابتدای دولت ظرفیت شبکه انتقال کشور ۴۵۰ E۱ بود که هم اکنون به یک میلیون و ۳۵۰ E۱ رسیده است و تا پایان امسال این رقم به سه میلیون E۱ خواهد رسید.
وی راه اندازی پروژه های ارتقای شبکه های موبایل و رومینگ ملی را مزیت توسعه باند پهن تلفن همراه عنوان کرد و گفت: هم اکنون تمامی مشترکان موبایل به شبکه سراسری تلفن همراه وصل هستند و می توانند در هرجایی که پوشش نداشتند از شبکه سایر اپراتورها استفاده کنند در همین حال دو پروژه اپراتور مجازی و جا به جایی اپراتورها می تواند این بخش را توسعه دهد.
وزیر ارتباطات در مورد شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: وزارت ارتباطات مسئول اجرای بخش زیرساخت های ارتباطی این شبکه است و هم اکنون در این زمینه ۷۰ درصد این پروژه آماده بهره برداری شده است.
وی در مورد ادعای اینترنت رایگان (اوترنت) که طبق اعلام شرکت های خارجی قرار است توسط آمریکا از مهرماه امسال در کل جهان راه اندازی شود نیز گفت: به نظر می رسد این موضوع تنها یک ادعا است و این اتفاق نمی افتد و برای خبری که هنوز صحت آن مشخص نیست نمی توان به پیشواز رفت.
وی تاکید کرد: اینترنت مجانی در هیچ جای دنیا وجود ندارد و ایران دارای ارزان ترین تعرفه اینترنت در جزو ۴ کشور ارزان دنیا در این زمینه است.