به گزارش
گرداب به نقل از سایبربان دولتها در تلاش هستند تا قواعدی بینالمللی برای جنگ سایبری تصویب کنند. دولتها تمایل ندارند هکرها از ظرفیتهای سایبری آنها آگاه شوند. از سویی مسئلهی گمنامی هکرها در فضای سایبری امری است که ذهن دولتمردان را به سمت تصویب قواعد جنگ سایبری میکشاند.
در جریان اجلاس سایبری سایفای (CyFy) که بهتازگی در هند برگزار شد، متخصصین سایبری در مورد سرایت حملات سایبری به مناطقی که هدف هکرها نیستند، استفاده نکردن از برخی فناوریها در فضای سایبری، ساماندهی کردن فعالیتهای سایبری و تنظیم قوانینی برای فضای سایبری صحبت کردند.
یکی دیگر از نگرانی متخصصین در اجلاس مذکور، نبود دستگاه قضایی برای شکایت علیه هکرها، نقش شرکتهای خصوصی در تولید فناوریهای جدید و مشخص کردن مرزهای جنگ و صلح در اینترنت بود.
یکی از متخصصین سایبری اسراییل در این اجلاس گفت: «هیچ کشوری نمیتواند فضای فیزیکی خود را از فضای مجازی جدا کند. باید یک فهم مشترک در این زمینه بین کشورها بوجود آید. دولتها باید اولویت اهدافی را که قصد دفاع از آنها دارند مشخص کنند.» وی ادامه داد: «آثار مخرب فناوری افزایش یافته است و این آثار ناشناخته هستند. جای شگفتی نیست بسیاری از کشورها میدانند حملات بالقوهی سایبری، بزرگترین مشکل امنیتی آنها هستند.»
نمونهای از تلاشها برای تنظیم قواعد جنگ سایبری، اقدامات دموکراتهای آمریکا برای تنظیم چنین قواعدی مانند کنوانسیون ژنو است.