آسیب‌های فضای‌مجازی نگران‌کننده است

تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵

فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه ناجا معتقد است پیشگیری اجتماعی بسیار مؤثرتر از پیشگیری انتظامی است، گفت: نیروی انتظامی از نقطه صفر مرزی تا داخل شهرها و روستاها با شبکه‌های توزیع مواد مخدر مبارزه می‌کند.

به گزارش گرداب، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (یکشنبه) طی سخنانی در همایش فرایند قانونگذاری - الزامات و راهکارها که در محل مجلس قدیم در حال برگزاری است، اظهار داشت: امروز نیروی انتظامی با بیش از 10 هزار مقر ثابت و متغیر در اقصی نقاط کشور حضور دارد.
 
وی افزود: مردم از بدو تولد تا پایان عمر با نیروی انتظامی سروکار دارند و باید برای این مراحل به نوعی با ناجا ارتباط داشته باشند، یکی از مشکلات امروز ما متأسفانه آسیب‌های اجتماعی است و نمایندگان مجلس می‌توانند برای پیشگیری از این آسیب‌ها به نیروی انتظامی کمک کنند.
 
سردار اشتری با بیان اینکه نمایندگان می‌توانند وضع قوانین و مقررات لازم، کمک حال نیروی انتظامی باشند، تأکید کرد: اخیراً جلسه‌ای را که خدمت مقام معظم رهبری درباره آسیب‌های اجتماعی داشتیم که آقای لاریجانی و رؤسای برخی کمیسیون‌ها در آن جلسه حضور داشتند، امروزه ما موضوعاتی داریم و بیشتر هم مورد نگرانی مسئولان خصوصاً رهبر معظم انقلاب است، آماری که داده می‌شود این است که یک و نیم میلیون نفر به بالا گرفتار بلای خانمان‌سوز مواد مخدر هستند.
 
سردار اشتری تأکید کرد: ما در نیروی انتظامی از نقطه صفر مرزی تا داخل شهرها و روستاها و جاده‌ها با شبکه‌ها و باندهای توزیع مواد مخدر مقابله می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم این بلای خانمان‌سوز را کمتر کنیم.
 
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی، گفت: همکاران ما در نیروی انتظامی به صورت 24 ساعته با مسئله آسیب‌های فضای مجازی درگیر هستند، در اینکه اصل فضای مجازی باید مورد استفاده قرار گیرد و حتما ابزار خوبی است، شکی نیست اما باید پرسید آیا از فضای مجازی در راستای گسترش فرهنگ قرآنی و دینی استفاده می‌شود؟ برای حل نقاط ضعف چه کاری باید انجام دهیم.
 
وی همچنین تأکید کرد: مسئله آسیب‌های فضای مجازی برای بسیاری از مردم ما نگران‌کننده شده است البته با هشیاری و مبانی دینی که در کشور ما وجود دارد، از بسیاری از این آسیب‌ها جلوگیری شده است، موضوع امنیت اجتماعی و اخلاقی در رأس همه این موارد است،
 
سردار اشتری ادامه داد: موضوعاتی مانند سرقت، کیف‌قاپی، سرقت مسلحانه و سرقت‌های خشن، از مواردی هستند که نمایندگان ملت باید برای آنها تدابیری بیندیشند، باید دید چه کاری لازم است انجام دهیم که هزینه‌های اجتماعی این موضوعات کاهش یابد، چرا باید مجرمی را دستگیر کنیم و مشخص شود این فرد پیش از این 20 مرتبه دستگیر و محکوم شده است؟ چرا باید پس از پایان دوران مجرمیت و محکومیت، مجرمان باز هم جرم خود را تکرار کنند و آنها را ادامه دهند؟
 
سردار اشتری همچنین خاطرنشان کرد: اگر ما امروز یک کار جهادی و انقلابی انجام ندهیم حتماً فردا دیر خواهد شد، طبق اعلام قوه قضاییه ظرفیت بازداشتگاه‌ها پر شده است، باید فکری برای همه این موارد اندیشیده شود، مجرمان پس از دستگیری باید متنبه شوند نه اینکه دوباره ادامه دهند، دستگاه‌های مختلف باید سهم خودشان را در زمینه آسیب‌های اجتماعی بدانند و به وظایفشان عمل کنند.
 
فرمانده نیروی انتظامی همچنین گفت: ما بیش از 29 میلیون خودرو و موتورسیکلت در کشور داریم و همه می‌دانیم که سالیانه آمار تلفات و جانباختگان تصادفات وسایل نقلیه چه خودرو و چه موتورسیکلت، آمار تکان‌دهنده‌ای است، البته نیروی انتظامی طی 8 سال اخیر با اقداماتی که انجام داده توانسته این آمار را کاهش دهد و حتماً اقدامات نیروی انتظامی بازدارندگی داشته است.
 
سردار اشتری در بخش دیگری از سخنانش گفت: امروز محضر مقام رهبری بودیم و در آنجا گزارشی درباره کاهش آمار تلفات جاده‌ای ارائه کردیم، ایشان فرمودند که بیش از این باید کاهش یابد؛ حضرت آقا حتی به یک نفر هم راضی نیستند.
 
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی معتقد است پیشگیری اجتماعی بسیار مؤثرتر از پیشگیری انتظامی است، تأکید کرد: مجموعه‌هایی که در کشور ما مسئولیت‌هایی بر عهده دارند مانند مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، همه باید دست به دست هم دهند تا شاهد کاهش جرایم باشیم تا ان‌شاءالله بتوانیم ارتقای امنیت را در جامعه محقق کنیم.
 
سردار اشتری در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه نیروی انتظامی حفظ و ارتقای کشور و جامعه است، اگر امنیت وجود داشته باشد هر کاری می‌توان انجام داد، پیشرفت اقتصادی هم در سایه امنیت محقق می‌شود، نیروی انتظامی آماده است به وظایف خودش در این زمینه عمل کند.