وزیر ارتباطات با بیان اینکه دولت سیزدهم طعم شیرین حکمرانی فناوری را به مردم میچشاند، از روند همکاری مثبت با سازمان صدا و سیما برای اجرای پروژه سیگنال رسانی از طریق شبکه فیبرنوری خبر داد.
به گزارش گرداب، عیسی زارعپور در اختتامیه هجدهمین اجلاس فناوری رسانه، با اشاره به ارتقای رسانه ملی با استفاده از فناوریهای ارتباطی و اطلاعاتی گفت: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراحل مختلف در کار رسانه ملی تأثیرگذار است؛ برای مثال سیگنالرسانی از طریق شبکه فیبرنوری به تمام نقاط کشور مبنای همکاریهای مشترک است که هم اکنون به مراحل خیلی خوبی در این زمینه رسیده ایم.
وی به پروژه شبکه فیبرنوری پرسرعت به عنوان یکی از پروژههای شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: ما باید بتوانیم سبد متنوعی از خدمات و محتوا را در این بستر به مردم ارائه کنیم؛ در غیر این صورت عملاً فضا برای خدمات خارجی فراهم میشود. اگر در حوزه تولید محتوا تمام دستگاههایی که در این حوزه مسؤولیت دارند به وظایف خود عمل کنند فرصتی کلیدی به دست میآید.
وزیر ارتباطات شبکه پرسرعت امن و خدمات متنوع و با کیفیت را دو بال شبکه ملی اطلاعات بیان کرد و افزود: در طول دولت سیزدهم تمام خدمات دولتی به صورت الکترونیکی و یکپارچه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و در ادامه نیز خدمات بخشهای عمومی و خصوصی نیز به این خدمات اضافه میشوند؛ ما میتوانیم طعم شیرین حکمرانی فناوری را به مردم بچشانیم که این کار یکی از مصادیق عدالت و تکریم مردم است.
زارعپور با اعلام همکاری در توسعه زیرساختها و خدمات برای افزایش اثربخشی رسانه ملی و با اشاره به کمکاریهای انجام شده در حوزه فرهنگسازی استفاده از فضای مجازی و ICT، تصریح کرد: در هیچ کجای دنیا، والدین کودکان خود را به این صورتی که در کشور ما رها کردهاند، به حال خود رها نمیکنند. چرا که هم ابزارهایی در اختیار والدین برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی قرار دارد و هم کودکان را از سنین کودکی با برنامههای آموزشی و تبلیغی برای حضور در فضای مجازی، آموزش میدهند.
وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: این موضوع نیز میتواند به عنوان دستور کار مشترک بین صدا و سیما و وزارت ارتباطات و سایر دستگاههای فرهنگی کشور قرار گیرد.
زارع پور قبل از آغاز مراسم اختتامیه به همراه رئیس سازمان صدا و سیما از نمایشگاه فناوریهای نوین که در حاشیه این اجلاس برپا شده بود، بازدید کرد.
وی در این باره نیز گفت: جای خوشحالی و مباهات است که در این نمایشگاه نه تنها به مفاهیم و فناوریهای جدید مانند تلویزیونهای ترکیبی، هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و اینترنت اشیا، که لبه فناوری محسوب میشوند، توجه شده بلکه عموم این فناوریها بومی و کاربردی هم شده است.
وزیر ارتباطات با اشاره به تحریمهای ظالمانه دشمنان علیه ایران، افزود: این نمایشگاه نشان داد جوانان ما توانستهاند این تهدید را تبدیل به فرصت کنند و تولیداتی در لبه تکنولوژی برای ارتقای سطح رسانه ملی تولید کنند. ما باید به آینده نگاه کنیم؛ پیش از ورود فناوریهای جدید باید آنها را بشناسیم و با شناخت اثرات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی این فناوریها، خودمان را به آنها مجهز کنیم.