ورود مایکروسافت به دنیای وب ۳

ورود مایکروسافت به دنیای وب ۳
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

چند شرکت بزرگ دنیای فناوری از جمله مایکروسافت، سافت بانک و Temasek حدود ۴۵۰ میلیون دلار در استارتاپ ConsenSys سرمایه‌گذاری کردند. ارزش این استارتاپ که توسط «جوزف لوبین»، هم‌بنیان‌گذار اتریوم تاسیس شده، حالا به ۷ میلیارد دلار می‌رسد.

به گزارش گرداب، استارتاپ ConsenSys می‌گوید این سرمایه عمدتا از طرف شرکت ParaFi Capital منتقل می‌شود، اما مایکروسافت، سافت بانک ژاپن و Temasek سنگاپور هم در آن سهیم بوده‌اند. این استارتاپ در سال ۲۰۱۴ تاسیس شده و به توسعه نرم‌افزار‌هایی می‌پردازد که روی شبکه اتریوم اجرا می‌شوند.

بسیاری از شرکت‌های دره سیلیکون اخیرا توجه بیشتری به استارتاپ‌های رمزارزی نشان داده‌اند و مایکروسافت هم با این سرمایه‌گذاری قدم در مسیر تازه‌ای گذاشته است. البته این شرکت قبلا هم در یکی از استارتاپ‌های لوبین موسوم به Palm NFT Studio سرمایه‌گذاری کرده بود.

استارتاپ ConsenSys چه اهمیتی دارد؟

تحلیلگران باور دارند که ConsenSys می‌تواند یکی از شرکت‌های تاثیرگذار در دنیای وب ۳ باشد. این استارتاپ به لطف ترند‌های دنیای رمزارز‌ها به ویژه در حوزه امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) یا توکن‌های غیرقابل معاوضه (NFT) موفقیت‌های زیادی داشته است.

ورود مایکروسافت به دنیای وب ۳

یکی از مشهورترین محصولات ConsenSys کیف پول MetaMask است که بسیاری از کاربران دنیای رمزارز‌ها با آن آشنایی دارند. عمده درآمد این استارتاپ از کارمزد تبادلات مالی در این کیف پول حاصل می‌شود.

«متامسک» در ماه ژانویه به ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه رسید. ConsenSys همچنین مجموعه ابزار‌های Infura را ارائه می‌کند که در ساخت اپلیکیشن‌های اتریوم به کمک توسعه‌دهندگان می‌آیند.

استارتاپ آقای لوبین می‌گوید تمام سرمایه‌گذاری‌های جدید را به اتر تبدیل و از آن برای استخدام ۶۰۰ کارمند تازه استفاده می‌کند. کیف پول متامسک قرار است در ادامه سال بازطراحی شود.

اگرچه وب ۳ در چند وقت اخیر سروصدای زیادی به پا کرده، ولی حتی در میان میلیاردر‌های دنیای فناوری منتقدان خاص خودش را دارد. «جک دورسی» قبلا گفته بود نظر مثبتی نسبت به کنترل وب ۳ توسط شمار معدودی از سرمایه‌گذاران ندارد. «ایلان ماسک» هم باور داشت که وب ۳ بیشتر از آن که یک واقعیت باشد، یک اصطلاح داغ است.