یک رسانه صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که این رژیم یک واحد اطلاعاتی جدید برای رصد شخصیت های برجسته رسانه ای تاسیس کرده است.
به گزارش گرداب، وبسایت صهیونیستی واللا در گزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی واحد اطلاعاتی جدیدی تحت عنوان "آی مانیتور" تاسیس کرده است و وظیفه این واحد رصد اظهارات و مطالبی است که شخصیت های رسانه ای برجسته منتشر می کنند. از میان این شخصیت های رسانه ای می توان به غسان بن جدو، مدیر شبکه المیادین و عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رای الیوم و علی شعیب، خبرنگار شبکه المنار و ابراهیم الامین، سردبیر روزنامه الاخبار لبنان اشاره کرد.
در این گزارش آمده است: هدف از تاسیس این واحد اطلاعاتی رصد و پیگیری تمامی مطالبی است که در رسانه ها منتشر می شود و با روایت های اشغالگران مقابله و آن ها را نقض می کند. این رصد اطلاعاتی، مطالبی که فعالان سیاسی و رسانه ای در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند را نیز شامل می شود و هدف آن ها این است تا اطلاعاتی به دست آورند و به وسیله آن پازل تحلیل های خود را تکمیل کنند.
نویسنده آورده است: روشن است که این تصمیم درپی شکست اطلاعاتی بزرگ رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است و از سوی دیگر اسرائیل تلاش می کند که شخصیت های رسانه ای را سردرگم کند و آن ها احساس کنند که در طول ۲۴ ساعت محاصره هستند. همچنین این اقدام تلاشی در راستای گسترش "خودسانسوری" و رو به افول رفتن رسانه ها است به ویژه اینکه رسانه ها طی چند سال گذشته تاثیر معنوی زیادی برجای گذاشته اند و بسیاری از توطئه های رسانه ای و سیاسی را برملا کرده اند.
در این گزارش همچنین آمده است که این اقدام، همزمان می تواند زنگ خطری برای همگام شدن با رشد و توسعه تکنولوژی باشد زیرا تکنولوژی دائما مبنایی برای مقابله با اشغالگری بوده است.
نویسنده در گزارش خود آورده است: آن ها بر این باورند که رصد و پیگیری اظهارات این شخصیت های رسانه ای به آن ها اطلاعاتی می دهد که از طریق آن می توانند پازل خود را تکمیل کنند، اما ما اکنون در خصوص شخصیت هایی صحبت می کنیم که تجربه زیادی در کار رسانه ای و روزنامه نگاری دارند و کلمات را به خوبی می سنجند. بنابراین این واحد اطلاعاتی گاهی اوقات حتی در رمزگشایی اظهارات شخصیت های رسانه ای دچار مشکل می شود.
نویسنده می گوید: بخش اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده است که گاهی اوقات بخش کوچک یک پازل برای کامل کردن تصویر در رسانه ها و شبکه های اجتماعی و سایت های اینترنتی یافت می شود، بنابراین با راه اندازی یک واحد که به طور ۲۴ ساعته فعالیت می کند و شخصیت های جهان عرب را زیر نظر دارد می تواند اطلاعاتی را به دست آورد و با برخی حملات علیه این رژیم در سرزمین های اشغالی مقابله کند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: اختاپوس های بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی به طور روزانه میلیونها تماس تلفنی، پیام و عکس دشمنان خود را ثبت و رصد می کنند تا از این طریق از تهدیدات و حملات با خبر شوند و از امور محرمانه و پشت پرده باخبر شوند. آن ها با نظارت دقیق و فشرده بر رسانه های جهان عرب می خواهند فعالان برجسته را شناسایی و تعقیب کنند و به اطلاعات طلایی دست یابند و با حملات و هجمه هایی که قرار است علیه آن ها انجام شود، مقابله کنند.
نویسنده همچنین آورده است: برای مثال در دهه ۹۰ سید عباس موسوی، دبیرکل فقید حزب الله لبنان در جنوب این کشور ترور شد، مساله ای که باعث این رویداد شد چشم های بیدار بخش اطلاعات است زیرا برخی از اعضای این حزب در بیانیه ای که در یکی از روزنامه های بیروت منتشر شد اعلام کرده بودند که رهبر آن ها در مراسم ترحیم یکی از مسئولان عالی رتبه در جنوب لبنان شرکت خواهد کرد.