توییتر از سیاست‌های جدید خود درباره اخبار جعلی رونمایی کرد

توییتر از سیاست‌های جدید خود درباره اخبار جعلی رونمایی کرد
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۱

همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، مسئله رواج اخبار جعلی در این شبکه اجتماعی اهمیت دوچندانی یافته است.

به گزارش گرداب به نقل از رویترز، توئیتر اعلام کرده است در وب‌سایت خود اطلاعات صحیح مرتبط با انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر آمریکا و نیز نحوه شناسایی و مقابله با پست‌های دروغین و فریبنده را منتشر خواهد کرد.

مشاوران متخصص حقوق مدنی و اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های فناوری را متهم کرده‌اند که به اندازه کافی برای جلوگیری از افشای اطلاعات نادرست تلاش نمی‌کنند. توئیتر در ظاهر تلاش می‌کند در این زمینه از خود رفع اتهام کند.

توئیتر از سال ۲۰۱۸ تلاش‌های خود برای مقابله با انتشار اخبار جعلی را به طور مفصل سازماندهی و تصریح کرده این تلاش‌ها را در انتخابات میان دوره‌ای ۸ نوامبر هم انجام خواهد داد، انتخاباتی که طی آن برای صدها کرسی نمایندگی در مجلس نمایندگان و سنا تصمیم‌گیری می‌شود.

توئیتر امیدوار است از این طریق شناسایی و حذف محتوای فریبنده با هدف منصرف کردن مردم از رأی دادن، تضعیف اعتماد عمومی به نتیجه انتخابات و ارائه جزئیات نادرست در مورد نتیجه انتخابات، تسهیل شود.

این شرکت در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا حجم زیادی از مطالب ارسالی کاربران و حتی شخص ترامپ را به علت محتوای دروغین حذف کرد و در نهایت چند روز پس از آن که حامیان رئیس جمهور وقت آمریکا در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به ساختمان کنگره ایالات متحده حمله کردند، توئیتر دونالد ترامپ را به طور کامل تعلیق کرد.

در سال های گذشته مسئله اخبار جعلی و سیاست‌گذاری در زمینه آزادی بیان که چه چیز مجاز به مطرح شدن هست و چه چیز نیست، باعث شده است که دیگر هیچ رسانه‌ غربی ادعای آزادی بیان بیان نداشته باشد. از سوی دیگر رواج اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی مسئله‌ای خطرناک و هشداردهنده است.

انتخابات آمریکا در سالهای اخیر نشان می‌دهد که اخبار جعلی و حسابهای جعلی تا چه اندازه می‌توانند بر تصمیم‌گیری افراد برای سرنوشت یک کشور موثر باشد. گروهی در آمریکا قدرت گرفتن ترامپ را ناشی از رواج اخبار جعلی و کمپین‌های نفوذ روسیه می‌دانند. ادعایی روسیه متقابلا رد کرده است و معتقد است هیچ دخالتی در انتخابات آمریکا نداشته است.