فلاكت سازمان تروريستي به روايت 3 منافق

تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۰

یکی از اعضای منافقین گفت: «متاسفانه سازمان يك سري شرط بندي هاي سياسي كرده كه روي اين شرط بندي ها موفق نشده و الان دارد هزينه هاي يك سري اشتباهات تاريخي اش را مي دهد.»

ميزگرد يك رسانه آمريكايي با حضور 3 تن از عناصر همسو با منافقين حاكي از آن است كه اين گروهك در وضعيت بن بست واقع شده و نه حق ماندن در عراق را دارد و نه به سادگي مي تواند به كشورهاي ديگر عزيمت كند.

به گزارش گرداب به نقل از کیهان، "اميرحسين گنج بخش" در گفت وگو با راديو فردا اظهار داشت: «واقعيت اين است كه دولتي در عراق است كه براساس همكاري هاي اين سازمان و صدام حسين با فشار ايران يا چند دليل ديگر نمي خواهد سازمان در اين كشور حضور داشته باشد.»

وي همچنين گفت: « متاسفانه سازمان يك سري شرط بندي هاي سياسي كرده كه روي اين شرط بندي ها موفق نشده و الان دارد هزينه هاي يك سري اشتباهات تاريخي اش را مي دهد. همكاري با صدام حسين براي مردم ايران زياد مورد علاقه نبود. اين را هم مي دانيد كه در عمليات مرواريد دوستان سازمان در مقابل كردها و شيعه ها ايستادند. نگراني و تلاش امثال من اين است كه بتوانيم فشار روي نيروهاي آمريكايي و اروپايي بگذاريم و اينها را به يك جايي منتقل كنند تا از بين نروند. اگر من زوري داشته باشم و بخواهم استفاده كنم مي گويم بايد جنبه انساني را تقويت كرد و موضوع تروريسم و اينها مسئله نيست!»
 
"عبدالكريم لاهيجي" (بغدادي) كه ساليان طولاني با سازمان منافقين همكاري داشته در اين ميزگرد گفت: «تصميم صدام براي اينكه اين سازمان را آن هم در زمان جنگ ايران و عراق در خاك عراق بپذيرد و مسلح كند، يك تصميم سياسي بوده است. از سوي ديگر مي دانيم دولت عراق كساني هستند كه به عنوان مخالف صدام، مورد حمايت جمهوري اسلامي بودند و آنها هم از اين انتقال سازمان به عراق راضي نيستند.»

وي اضافه كرد: «كشورهاي اروپايي و آمريكا و كانادا هم به اينها ويزا نمي دهند. چند سال پيش كه عده اي از اينها از سازمان جدا شدند، سالها طول كشيد كه پناهندگي بگيرند. بايد ببينيم با توجه به موازنه قدرتي كه الان در دنيا وجود دارد آيا ايجاب مي كند كه يك دولتي يكجا چند هزار نفر از اينها را به عنوان پناهنده بپذيرد. در شرايط فعلي كشورهاي اروپايي حتي حاضر نيستند تعدادي از اينها را به طور موقت بپذيرند

"كريم قصيم"، عضو شوراي مقاومت منافقين نيز در اين گفت وگو اظهار داشت: «مسئله آسان نيست. يك موقع هست كه يك نفر مي خواهد جابجا شود يا اينكه يك گروهي به صورت متلاشي شده جابه جا شود، اسلحه اش را تحويل بدهد و امكاناتش را بدهد. هيچ بختي براي پذيرش اينها وجود ندارد. سفير عراق در سازمان ملل مي گويد عراق از كشورهاي اروپايي خواسته بود ساكنان پادگان اشرف را بپذيرند اما تاكنون اين كشورها پاسخ مثبتي نداده اند.»