به گزارش
گرداب به نقل از ايسنا، همزمان با اين انتقادات و جنجالها، "توني آبوت"، رهبر حزب اپوزيسيون با مخالفت شديد در برابر اين انتقادات، تاكيد كرد كه به هيچ وجه نيازي به انجام چنين كاري در استراليا وجود ندارد. چرا كه به گفته وي تاكنون عملكرد رسانهها در استراليا بسيار خوب بوده و آنها سياستمداران را به پاسخگويي مجبور كردهاند.
توني آبوت در تلاشي كه كاملا رنگ سياسي داشت، عنوان كرده كه بعيد است رسانههاي استراليايي مرتكب اشتباهاتي بشوند كه اخيرا در انگليس شاهد آن بودهايم.
وي خاطر نشان كرد در رسانههاي استراليا، مكانيسمي پا برجا است كه زماني که افراد عملكرد اشتباهي انجام ميدهند، مجبور به پاسخگويي ميشوند.
"ملكم ترنبال"، سخنگوي امور ارتباطات حزب مخالف و رهبر فعلي حزب ليبرال هم با حمايت از مواضع آبوت تاكيد كرد كه نيازي به انجام تحقيق و تفحص فعلي حزب ليبرال در مورد عملكرد رسانههاي استراليايي وجود ندارد.
در كنار اين واكنشها "پل كيتينگ"، نخست وزير اسبق حزب كارگر (نخست وزير دهه 90) ضمن انتقاد شديد از فضاي حاكم بر رسانههاي اين كشور هشدار داد كه رسوايي شنود تلفني در انگليس ممكن است در استراليا نيز تكرار شود.
وي نهاد "نيوز كورپوريشن" در استراليا را به برپايي جنگ عليه دولت اقليت "گيلارد" و تلاش براي تغيير رژيم موجود متهم كرد.
پل كتينگ در بين نخستوزيران استراليايي بيشترين ضربه را از رسانههاي تحت كنترل "روپرت مرداك"، خورده و هجوم رسانههاي متعلق به مرداك نقش بسيار برجستهاي در شكست كيتينگ در دور دوم انتخابات ايفاء كرده بود.
در حال حاضر بيش از 80 درصد رسانههای خبري استراليا تحت نفوذ مرداك است. رسانههاي تحت كنترل او علاوه بر جهت گيريهاي عام در زمان انتخابات، بيشترين تاثير را در فضاي رسانههاي استراليا به خصوص به نفع احزاب ليبرال ايفاء مي كنند. در كنار انتقادات سياستمداران شخص روپرت مرداك نيز از چهرههاي بسيار منفي در بين مردم استراليا محسوب ميشود، اما به واسطه ارتباط خاص با محافل اقتصادي، لابي هاي صهيونيستي، احزاب ائتلافي و غيره داراي نفوذ بسيار زيادي در اين كشور است.
برخلاف انگليس و آمريكا و با توجه به ارتباطات ياد شده مرداك با بافت سياسي و سرمايهاي استرالیا بعيد است كه موضوع تحقيق و تفحص در رابطه با مالكيت رسانهها و يا نقش منفي وي در ساخت خبري و سياسي این کشور به نتايج خاصي منجر شود.