فرمانده ناتو:

حمله به ایران، جهان اسلام را متحد می‌کند

تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۱

گزینه نظامی به‌سان بوم رنگی خواهد بود که نهایتا با متحد کردن جهان اسلام در برابر صهیونیست، به خود رژیم صهیونیستی ضربه خواهد زد.

به گزارش گرداب به نقل از فارس، ژنرال "چارلز بوچارد"، فرمانده کانادایی عملیات ناتو در لیبی در مصاحبه‌ با روزنامه صهیونیستی "هاآرتص"، بر مخالفت ناتو با هرگونه حمله به ایران چه از جانب آمریکا و چه از جانب رژیم صهیونیستی، تصریح کرد. وی همچنین ضمن بررسی وضعیت کنونی سوریه، برکناری "بشار اسد" را موجب بروز هرج و مرج در این کشور دانست.

بوچارد که 4 ماه پیش از نیروی هوایی سلطنتی کانادا بازنشسته شده، عنوان کرده است که باور نمی‌کند رژیم صهیونیستی چنین گام‌های غیرمنطقی و غیرمسئولانه‌ای را در جهت حمله به ایران بدون برخوردار بودن از حمایت بین‌المللی بردارد.

وی ادامه داده است که نه ناتو و نه شورای امنیت، هیچ‌یک با حمله به ایران در آینده نزدیک موافقت نخواهد کرد.

بوچارد در این مصاحبه عنوان کرده است، که متقاعد شده که رژیم صهیونیستی روندی را آغاز نمی‌کند که ضمن حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران آغازگر هرج‌ومرجی باشد که تمام منطقه را دربر می‌گیرد.

به گفته بوچارد، گزینه نظامی به‌سان بوم رنگی خواهد بود که نهایتا با متحد کردن جهان اسلام در برابر صهیونیست، به خود رژیم صهیونیستی ضربه خواهد زد.

او همچنین هشدار داده است که هزینه استراتژیکی‌ که یک حمله پیش‌دستانه به ایران به بار می‌آورد، چندین برابر بیشتر از منافع تاکتیکی است که از این حمله حاصل می‌شود.

بوچارد که پیش از این معاون فرمانده عملیات مشترک نیروهای کانادا و آمریکا نیز بوده، عنوان کرده است که شانس موفقیت 100درصدی در یک حمله بسیار اندک است، و صهیونیست باید به این نکته توجه کند که شانسی برای حمله مجدد نخواهد داشت.

وی به یکپارچه شدن جهان اسلام در برابر صهیونیست و حامیان این حمله اشاره کرده و نسبت به تبعات ناشی از آن هشدار داده است.

اوضاع سوریه کاملا با لیبی متفاوت است
بوچارد به اوضاع سوریه نیز اشاره کرده و تصریح کرده است که شرایط در این کشور کاملا با آنچه که در لیبی در جریان بود متفاوت است. وی مدعی شده است که اوضاع در سوریه مشابه عراق و افغانستان است که در آنها نیاز به مداخله بلندمدت بود.

او دارا بودن حامیان قدرتمند را دیگر وجه تمایز میان لیبی و سوریه دانسته‌ است. به گفته وی معمر قذافی تنها از حمایت چند کشور حاشیه‌‌ای بهره می‌برد، اما نظام سوریه حامیان قدرتمندی نظیر ایران، روسیه و چین داشته و از حمایت گروه‌هایی نظیر حزب‌الله و حماس نیز برخوردار است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شکست "بشار اسد" ممکن است و در صورت ممکن بودن چه هزینه‌ای داشته و چه مدت زمان می‌برد، پاسخ داده است که حذف بشار اسد از قدرت در این مقطع زمانی به معنی بروز هرج‌ومرج در سوریه می‌شود.

این فرمانده کانادایی دلیل موفقیت ناتو در لیبی را عملیات صرفا هوایی دانسته، در حالی که به گفته او شرایط در سوریه به نحوی است که نمی‌توان تنها به حمله هوایی بسنده کرد و ضمنا انجام حملات هوایی نیز می‌تواند خسارات سنگینی به بار آورده و به بروز مخالفت علیه غرب در کشورهای منطقه بیانجامد.

وی نهایتا با یادآوری حمله ناتو به لیبی از کشته شدن "معمر قذافی" به دست مخالفان ابراز ناراحتی کرده و عنوان کرده است که دوست داشت قذافی در یک دادگاه جرائم جنگی محاکمه شود.