Gerdab.IR | گرداب

معرفی کتاب؛ شبکه‌های اجتماعی همچون تسلیحات نظامی است! + فایل کتاب

معرفی کتاب؛ شبکه‌های اجتماعی همچون تسلیحات نظامی است! + فایل کتاب
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

کتاب «جنگ نرم: تسلیحات شبکه‌های اجتماعی» اثر پیتر وارن سینگر (Peter Warren Singer) و امرسون بروکینگ Emerson T. Brooking))، توسط انتشارات هاوتون میفلین هارکورت در سال ۲۰۱۸ به چاپ رسیده است.

"پایگاه رسانه ای گرداب جهت اطلاع و افزایش دانش و سواد فضای مجازی مخاطبان خود و به ویژه دانشجویان، پژوهشگران و تصمیم گیران، کتاب‌هایی را در این عرصه معرفی می‌‎کند. بدیهی است انتشار این مطالب، لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست."

به گزارش گرداب، پیتر وارن سینگ (متولد ۱۹۷۴) دانشمند سیاسی آمریکایی، محقق روابط بین الملل و متخصص در جنگ قرن ۲۱ است. امرسون بروکینگ عضو ثابت آزمایشگاه تحقیقات پزشکی قانونی دیجیتال شورای آتلانتیک است. آثار وی در مجلات خارجی، آتلانتیک و رولینگ استون به چاپ رسیده‌اند.

پیتر وارن سینگ و امرسون برکوکینگ پرسش‌هایی را مطرح کرده و کشف می‌کنند که چگونه داعش تاکتیک‌های اینستاگرام تیلور سوییفت را کپی می‌کند، یک معتاد سابق دنیای وارکرفت جنایات جنگی را هزاران مایل آن طرف‌تر ترویج می‌دهد، ترول‌های اینترنتی انتخابات را شکل می‌دهند، و چین از یک برنامه تلفن هوشمند برای رصد کردن افکار ۱.۴ میلیارد شهروند استفاده می‌کند. چه چیزی را می‌توان در دنیای شبکه‌ها مخفی نگه داشت؟ آیا رسانه‌های اجتماعی حقیقت را آشکار می‌کنند یا آن را دفن می‌کنند؟ مردم عادی در حال حاضر چه نقشی در درگیری‌های بین‌المللی بازی می‌کنند؟

با توجه به اخبار پنج سال گذشته و شرح مختصری از تولد اینترنت، «جنگ نرم» یک مطالعه سریع در مورد جنگ مدرن است. این توالی سریع داستان‌ها در کتاب آن را به یک کتاب درسی مناسب برای دانشجویان روزنامه‌نگاری یا علوم سیاسی امروزی تبدیل کرده‌است که به دنبال درک این موضوع هستند که چگونه همان برنامه‌هایی که برای برقراری ارتباط با دوستان استفاده می‌کنند، می‌توانند به عنوان ابزاری در یک جنگ قدرتمند گرد هم آیند.

«جنگ نرم» با اولین توییت دونالد ترامپ در سال ۲۰۰۹ آغاز می‌شود؛ پس از یادآوری اخبار، "جنگ نرم" تبدیل به یک نوشته جذاب می‌شود، چرا که بروکینگز و سینگر زمینه تاریخی به اخبار امروز می‌دهند تا اینترنت را به عنوان یک میدان نبرد محکوم کنند.

اخبار آنلاین، درست یا غلط، توسط تعداد افرادی که آن را «دوست دارند» حفظ می‌شود. هر شبه متوالی به الگوریتمی کمک می‌کند که محتوای مشابهی تولید می‌کند. خطر دیگری وجود دارد درباره چیز‌هایی است که ممکن است به نظر بی‌ضرر بیایند. همانطور که سینگر و امرسون اشاره میکنند یک مطالعه در دانشگاه ییل نشان داد که مردم اگر تیتری را مشابه تیتر دیگر ددیه باشند آن را باور میکنند حتی اگر قبل از آن خبر هشداری مبنی بر جعلی بودن آن نوشته شده باشد. این امواج اطلاعات نادرست به زودی به امواج جزر و مد اخبار جعلی تبدیل می‌شوند که انتخابات را خراب کرده و جنگ را به راه می‌اندازند.

مهندسان پشت رسانه‌های اجتماعی به طور خاص پلتفرم‌های خود را طراحی کرده بودند تا اعتیادآور باشند. مغز به محض اینکه یک کاربر یک پیام را ارسال می‌کند و واکنش‌های دیگران را دریافت می‌کند، مغز را در یک چرخه به دام می‌اندازد. پیام‌های تلفنی و پست‌های فیس بوک ممکن است سطحی به نظر برسند، اما آن‌ها در صحنه نبرد واقعی اسرائیل، اوکراین و سوریه بازی می‌کنند.

«جنگ نرم» توسط هکر‌های پیچیده به راه انداخته نمی‌شود بلکه توسط کسانی که می‌دانند چطور با الگو‌های رفتاری ویروسی، ویدئو‌های نرم و تی‌تر‌های کلیک، بر روایت تسلط یابند، به راه می‌افتد؛ و هنگامی که جنگ اطلاعاتی در این فضای مجازی انتزاعی برنده شود، تمام فلزات موجود در ناوگان بزرگ و جت‌های جنگنده پیشرفته ما غیرمادی خواهند شد.

عنوان: جنگ نرم: تسلیحات شبکه‌های اجتماعی


عنوان اصلی: LikeWar: The Weaponization of Social Media
نویسندگان: پیتر وارن سینگر (Peter Warren Singer) و امرسون بروکینگ Emerson T. Brooking))
سال چاپ: ۲۰۱۸
انتشارات: هاوتون میفلین هارکورت (Houghton Mifflin Harcourt)

دانلود فایل کتاب