Gerdab.IR | گرداب

آپارتاید در انگلیس

"باران بنفش"، تکنیک انگلیس علیه معترضان

تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۰

دولت انگليس در طرحي ضد انساني، استفاده از طرح‌هاي اقتباسي چون باران بنفش را براي سركوب معترضان مطرح كرده است.

به گزارش گرداب به نقل از پايگاه خبري "اينفو وارز"، دولت انگيس هم‌زمان با وقوع اعتراضات در سراسر اين كشور كه با قتل يك جوان سياه‌پوست از سوی پليس شروع شد، عجولانه دست به اقتباس طرح‌هاي پيشنهادي براي سركوب معترضان زده است.

استفاده از رنگ روی معترضان
دولت انگليس علاوه بر مسدود كردن شبكه‌هاي اجتماعی نظیر "توئيتر" و "بلك‌بري" در زمان ناآرامي‌هاي داخلي، پيشنهاد پاشيدن رنگ روي معترضان خياباني را مطرح كرده است.

"باران بنفش" از آپارتاید آفریقای جنوبی تا انگلیس
از اين تاكتيك در رژيم آپارتايد آفريقاي جنوبي عليه شورشيان استفاده شده است. رژيم آفريقاي جنوبي در سال 1989 از آب‌پاش براي پاشيدن رنگ روي تظاهرات‌كنندگان مخالف رژيم آپارتايد استفاده كرد؛ افرادي كه رنگي شده بودند سپس شناسايي و به عنوان شركت كننده در تظاهرات ضد دولتي دستگير مي‌شدند. اين واقعه به عنوان "تظاهرات باران بنفش " شناخته شد.

سهم کشورهای دیگر از سرکوب به سبک باران بنفش
دولت‌هاي ديگر نيز از رنگ براي مشخص و دستگير نمودن مردم استفاده كرده‌اند. پیش از این از چنین تاكتيكی در كشمير، مجارستان، بنگلادش، اوگاندا، كره جنوبي و اندونزي استفاده شده است.

كامرون: استفاده از باران بنفش، پيش رفتن همگام با پيشرفت‌هاي فناوري جهان!
ديويد كامرون،‌ نخست وزير انگليس در پاسخ به سوالي در مورد اين تاكتيك، گفت: «پليس بايد از تمام فناوري‌هاي موجود استفاده كرده و همگام با پيشرفت‌هاي نقاط مختلف جهان پيش برود تا بتواند حداكثر تعداد دستگيري را داشته باشد.»

نکته جالب توجه آن است که در حالی از این تكنيك براي شناسايي افراد شركت‌كننده در تجمعات سياسي استفاده مي‌شود كه فن مذبور قادر به شناسايي جمعيت عابران و ناظران از اغتشاشگران نیست.

منبع: فارس